Нападението над бежанците въвлича Лютови и Чеканови в нова критична ситуация

Този петък от 21.00 часа в „Столичани в повече” Цеков е озадачен, тъй като и Узунов, и Иванов са неоткриваеми.
Спас го убеждава, че те двамата са избягали с парите и че сега той е единственият, на когото бизнесменът може да се довери. За да се потвърди неговата теория обаче и да стане той дясната ръка на Константин, Спас трябва да се погрижи Иванов наистина да изчезне. Той споделя с Радко плана си да умори заложника от глад и жажда.

Главорезите, наети от Рангел да прогонят бежанците, се появяват на прага на Чеканови да си вземат парите преди акцията. Радко ги вижда и уплашен за Зухра, хуква към стадиона. Там той прекъсва урока по български на Лютови, документиран от Андрей. Докато се опитва да им обясни, че всички трябва незабавно да се махнат, биячите на Рангел се появяват с димки, факли и бухалки. Те събарят всеки по пътя си - бежанците, Йордан, Андрей. Когато стигат до Радко, Рангел им казва да го оставят, а той, въоръжен с електрошока ги поваля всичките, включително и баща си. Героят на бежанците е награден със страстна целувка от любимата си Зухра.

Григорий и Гретхен също са на любовна вълна. Те получават обаждане от Гълъбина, която моли сестрата да се прибере и да прегледа Йордан. Влюбените обаче не искат да се разделят и за миг и отецът казва на Гретхен да не се връща там, а да остане да живее с него. Двамата отиват да празнуват в кръчмата, където Григорий предлага на Гретхен брак. Свидетел им е Пацо. Той е разбрал, че ресторантът вече е на брат му и бърза да избяга от там, за да не стане негов роб.  
Докато Чеканови се чудят как така и Рангел е ранен, въпреки че той е водил акцията, Андрей и Яна викат и двете семейства, за да им покажат заснетия по време на инцидента филм. Той им дава отговори на много въпроси и между фамилиите се разразява поредният скандал.

Радко също стига до неочаквани разкрития. Той пуска Иванов с уговорката, че ще изчезне и няма да се връща повече. За благодарност, че му е спасил живота, той му разказва за всички схеми на бившия си шеф. Радко събира двете враждуващи семейства и им разкрива всичко. Тогава в стаята влиза самият Константин. Той връчва на Рангел и Йордан отдавна подписаните от тях на пияна глава документи, според които и двете къщи вече са негова собственост.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара