Новите приключения на пожарникаря Сам и забавления с Конни и Дот по JimJam през април


Представяме ви акцентитe и премиерите през април 2021 по детския телевизионен канал JimJam.

Звезда на месеца

Пожарникарят Сам


През април звезда на месеца е пожарникарят Сам – главният герой от едноименния сериал, любим на малките зрители на JimJam!  Децата ще гледат специални забавни видеоклипове за пожарникаря Сам – всеки ден от 1 до 30 април, както и образователни клипове за професията на пожарникарите в образователната поредица „Знаете ли, че“. 


Нов сериал

Пожарникарят Сам

Сезон 10

От 1 април, всеки четвъртък, 9.04 ч.


В новия сезон на сериала „Пожарникарят Сам“ ще видим новите приключения на Сам и неговите стари  колеги Пени, Елвис и Стийли , както и на новаците Арнолд и Ели. В този сезон ще има доста промени. Старата пожарна е модернизирана – снабдена е с най-доброто противопожарно оборудване и с чисто нова кола за спасяване на животни. Но злонамереният Норман Прайс продължава да създава проблеми…


Нови филми

Пожарникарят Сам – готов за действие

3 април, събота, 13.09 ч.


Прозвучава сигнал за тревога и екипът на Понтипанди е готов да се притече на помощ на своите приятели и на всички нуждаещи се. От искри в двигателя и бурни фойерверки до спасителни акции на вода, не бихте искали да пропуснете никое от приключенията на любимия си герой - пожарникаря Сам!


Пожарникарят Сам – герои на бурята

4 април, неделя, 13.09 ч.


Пожарникарят Сам и пожарната команда на Понтипанди се занимават с плановете за нова пожарна станция и се подготвят за борба с приближаващия ураган, който се е насочил точно към техния град.


Пожарникарят Сам – сигнал за извънземни

10 април, събота, 13.09 ч.


Бък Дъглас – прочутият водещ на телевизионното шоу "По следите на извънземните" пристига в Понтипанди и всички се впускат в търсене на извънземни.


Филмов блок всяка събота и неделя

Филмовите уикенди с любимите на децата герои продължават – всяка събота и неделя от 13.09 ч. Компания на децата през април ще прави звездата на месеца – Пожарникаря Сам!


Минимаратони!

През април Jim Jam ще зарадва децата с минимаратони на сериалите „Конни“ и „Дот“ – всяка събота и неделя от 10.00 до 11.00 ч.! 


Конни


Кони e малко момиченце, което не създава проблеми - лъчезарно, любопитно и най-вече весело. Конни показва смелост, когато нещата се объркват и не се страхува да задава въпроси, ако не е сигурна за нещо. По този начин в ежедневните си приключения тя научава много за живота и за света около нас.


Дот


Дот е 8-годишно любознателно и темпераментно момиченце с технически познания, което безстрашно се впуска в приключения и още по-смело решава проблеми – своите собствени, на своя приятел или на кученцето си…

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара