Амбициозните Ивайло и Христина напуснаха “Един за друг” 5

Ивайло и Христина от Костинброд са втората двойка, която напуска “Един за друг” 5. Амбициозните съпрузи, които се спасиха от изгонване в първата седмица, този път получиха подкрепата само на едва двойка. Това бяха съквартирантите им по стая - фермерът Петър и винаги усмихната Галена. Девет от двойките подкрепиха другите номинирани - юристите Елизабет и Йордан.

Хапливият Ивайло, който има опит в риалити формат, се превърна в един от най-противоречивите участници в сезон 5 на “Един за друг”. Той си навлече гнева на Румен и Йоана, а почти всички двойки застанаха на страната на двойката от Трявна. 

Ивайло и Хриси са гости в официалния подкаст на предването “Един без друг”. Пред водещата Денислава Велкова те разкриха с коя от двойките ще си останат близки, кои са най-запомнящите се моменти от участието им в “Един за друг” и би ли участвал Ивайло в друго риалити. Епизодът вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Приключението “Един за друг” продължава и следващата седмица - в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара