Албена Павлова гостува в „Търси се…” тази неделя по bTV

Albena Pavlova (1)Семейството и колегите на актрисата от „Столичани в повече” разкриват нейните непознати страни и умения за зрителите на медиата

Звездата от сериала на bTV „Столичани в повече“ – актрисата Албена Павлова ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се“ тази неделя, 26 януари от 11.00ч. Нежна, крехка, но в същото време и много силна, последователна, амбициозна и какво още се крие в нея ще разкрият най-близките й хора.

Първата среща за Албена ще бъде с нейните колеги от „Столичани в повече“ – Любо Нейков и Христо Гърбов. „Нямах никакви колебания на кастинга, че тя ще е моята жена в сериала. Изключителна актриса и добър до наивност човек. Често се уча от нейната доброта“, споделя Любо Нейков. Той ще предизвика Албена да изпее любимата си песен на Васил Найденов и тя несъмнено ще разчувства всички зрители.

Меги и Нели ще срещнат актрисата и с нейния съпруг – актьорът Емил Марков, който е и сценарист на сериала. „Бяхме в един курс във ВИТИЗ и оттам започна нашата любов. Тя е много емоционална, нетърпелива и максималистка“, казва Емо. Самата тя ще разкаже защо първите години от брака им са били доста бурни. „Спорихме, карахме се за несъществени неща, но аз обичам този човек и това е най-голямото ми щастие“, признава актрисата.

Тя ще се развълнува и от срещата с нейните деца – Здравко и Мина. „Безкрайно всеотдайна майка е. Дори понякога прекалено иска да знае какво се случва с нас. Благодарни сме, че ни дава цялата си любов“, споделят децата на актрисата. Те ще я провокират да озвучи сцена от любимия си сериал, тъй като Албена е и режисьор на дублажа в bTV.

Най- неочаквана и емоционална ще бъде изненадата с майката на актрисата – Елена, която живее в родния й град Русе. С много сълзи, гордост и обич ще бъде изпълнена тази среща, а Албена ще признае, че обожава да се прибира в дунавския град.

Каква е като човек извън професията ще я опишат две от най-близките й приятелки, а в каква нова светлина ще поискат да я видят – зрителите ще разберат в „Търси се“ тази неделя.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара