Disney Channel през Февруари 2014 г.

disneyПредставяме Ви акцентите на Disney Channel за месец Февруари 2014 година.

Картина1JESSIE
Сезон три - премиера
Неделя 23 февруари в 10:30

Страхотна новина! Трети сезон на хитовия сериал Jessie стартира по Disney Channel в неделя 23-ти февруари в 10:30 часа.

Първият епизод на този чисто нов сезон има призрачен характер:
в това шоу Ghost Bummers, (неделя 23 Февруари в 10:30) Jessie и децата не са поканени на Halloween парти и така оргарнизират свое. Зловещи призраци и демони са освободени, оставяйки Джеси и останалите да станат Ghostbusters.

Това е началото на новия сезон за любимата бавачка на зрителите, с първия епизод на Jessie сезон три в неделя 23-ти февруари от 10:30 часа.

Картина2GOOD LUCK CHARLIE
Чисто нови епизоди
Събота, през целия февруари в 10:00

Нови епизоди на Късмет Чарли, ще се излъчват всяка събота от 10:00 през целия февруари по Disney Channel. Феновете могат да гледат Теди и приятели всяка събота през февруари в чисто нови епизоди на Късмет Чарли от 10:00.

Картина3Лабораторни мишки

Премиера
Събота, 08 Февруари в 13:55

Още страхотни нови серии стартират по Disney Channel този месец. Sci-Fi сериала Лабораторни мишки, с участието на Кейси, Адам, и Бри - високотехнологични бионични клонинги, всеки от които има уникални специални умения. Те се пазят в тайна лаборатория, но започват да осъзнават, че живота е много повече, отколкото да се използват като военно оръжие. Сериала стартира с двоен епизод в събота 08 фев в 13:55 и продължава с епизод премиера всяка събота и неделя по същото време.

Нашите страхотни нови серии Лабораторни мишки стартират в събота 08 февруари в 13:55 часа.
Картина4MICKEY’S POSTCARDS
Специален
Неделя 02 февруари в 09:30

Мики ще пътува, но той е обещал на Disney Channel, че ще ни изпрати картички! Disney Channel съчетава туристически и ваканционни епизоди на любимите сериали като Gravity Falls и Jessie с последните епизоди на Mickey Mouse в две пресечки от 09:30 и 16:00 часа.

Присъединете се към нас за Пощенските картички на Мики в неделя 02 Февруари от 09:30
Картина5MAKO русалки
Премиера
Събота, 15 февруари в 09:00

През февруари ще видите премиерата на вълнуваща нова серия, Mako русалки – стартира в събота 15 февруари в 09:00.

Палавите юношески русалки Лайла, Воден дух и Сирена, пазители на Mako Island, не успяват да спрат 16-годишния Зак от изпадане в свещената Moon Pool и да стане Мърман. Вместо да рискуват да бъдат изгонени завинаги, русалките трябва да получат крака, да стъпят върху земята и да вземат обратно правомощията на Зак.

Забавната нова серия на Disney Channel е Mako русалки стартира с двоен епизод в събота 15 февруари в 09:00 часа, с допълнителни епизоди на 16 февруари неделя в 09:30 часа, а през целия месец, в събота и неделя по същото време.
Картина1Денят на Св. Валентин
Петък 14 февруари

Св. Валентин е най-романтичния ден на годината. Disney Channel празнува с любов - епизоди на любимите сериали като Куче с блог и Късмет Чарли от 15:15 , следвани от романтичен филм - Geek Charming в 19:20 часа .

Отпразнувайте Свети Валентин с Disney Channel от 15:15 часа в петък, 14 февруари .

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара