„120 минути” тази събота от 17:00 часа по bTV

Снимка: bTV
Снимка: bTV
 Външният министър Кристиан Вигенин с ексклузивен коментар за напрегнатата политическа ситуация в „120 минути” тази събота от 17:00 часа по bTV


Тази събота, 8 март, от 17:00 часа гост на Светослав Иванов ще бъде външният министър Кристиан Вигенин. Ексклузивно за зрителите на „120 минути” той ще отговаря на въпроси, свързани с напрежението в държава и за политическата обстановка в Украйна. В деня на голямото дерби, събеседник на Светослав Иванов ще бъде и Александър Томов, който откровено ще говори за стойността на акциите на ЦСКА. Той ще даде своето мнение и за национализирането на Кремиковци и за хората, които откраднаха гордостта на соц- металургията. Обичаният български актьор Васил Попов ще направи един нетипичен и забавен разказ за отвъдното. Специален гост на „120 минути” в „Деня на жената” ще бъде и актрисата Деси Бакърджиева. За финал - как едно младо момче с китара направи истински фурор на кастингите на „България търси талант”. В студиото на „120 минути” Радослав Михов ще разкаже историята на хита „Дърта пияница”.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара