Арест на Борис и шокиращи разкрития в новия епизод на „Фамилията” – на 11 март, 21:30 часа по bTV

Снимка: bTV
В новия епизод на „Фамилията” този вторник, 11 март, от 21:30 часа Борис Арнаудов отново ще попадне под ударите на Фотев.
След убийството на руснака Миша Бурзаков, прокурорът решава да задържи бизнесмена като главен заподозрян. Този арест поставя много въпроси, чиито отговори започват да търсят Лора и Стефан. По пътя към разгадаването на тайните, те се натъкват на интересна снимка на четирима приятели, правена малко преди Сашо да умре. Кои са те и какво ги свързва с Арнаудови, ще се опитат да разберат журналистът и наследницата на Фамилията този вторник от 21:30 по bTV.

Напрежението между Лора и Тони продължава да расте. След като хвана съпругата си в опит да избяга и реши, че има нужда от лечението на Лидия, Тони трудно ще възстанови доверието си в нея. Никол и Мишо също ще стават „жертви” на краха в отношенията на родителите си. Дали Лора ще съумее да възстанови прикритието си, докато със Стефан търсят истината, зрителите ще разберат утре вечер от 21:30 часа.

Междувременно Диана започва „психическа” атака на още един фронт. Нейна жертва този път става Лидия, чрез която миската ще се опита да разклати все повече отношенията между Борис и съпругата му.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара