Актьорски дебют за Азис тази сряда в „Столичани в повече” по bTV

Снимки: bTV
В четвъртия епизод на „Столичани в повече” на 26 март от 21:30 часа по bTV, нови страсти ще бушуват в затвора.
След като в миналия епизод Пацо отказа да направи услуга на директора, то сега той ще трябва да плати за тази своя дързост, като бъде подложен на  тормоз от страна на другите затворници. По време на разговор в килията, Пацо ще признае пред Швабата и Миленков, че не е Константин, което ще провокира острите им реакции. Проблемите на Пацо няма да свършат дотук. В своето отмъщение, директорът ще прати Пацо в кухнята, където ще бъде посрещнат от шеф Петров (Азис) и Силвия Роу.

Рангел, заедно с другите членове от семейство Чеканови, ще измислят „мащабен” план за оправяне на имиджа и възвръщане на доверието на хората към него. Заедно с Радко и Гълъбина, ще заснемат клип, който да го покаже като достоен гражданин, готов да помогне на нуждаещите се.

Междувременно Елеонора ще се възползва от билетите, които Стивън й даде и ще отиде на пърформанса, където ще се натъкне на Андрей. Тя отново ще демонстрира арогантността си и ще успее да вбеси Андрей с постъпката си. Дали това нейно своеволие ще й излезе скъпо, зрителите ще разберат в сряда вечер в ефира на bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара