Концертите на децата от „Шоуто на Слави”, покорили България с гласа си– през пролетта по bTV

Снимка: bTV
Снимка: bTV
 „Крисия и приятели” от Разград ексклузивно по bTV на 9 март от 20:00 часа


Трите концерта-подарък на финалистките в „Шоуто на Слави” Крисия, Симона и Гергана ще бъдат излъчени тази пролет по bTV. Децата, които покориха цяла България с таланта си, ще зарадват родните си градове с специални спектакли.

bTV ще излъчи ексклузивно концерта на превърналата се в любимка на зрителите Крисия от родния й град Разград. Тази неделя, 9 март, от 20:00 часа зрителите ще имат възможност да се насладят на първата изява на сцена на момичето, спечелило мястото до г-н Андреев в „Шоуто на Слави”. Освен Крисия, в концерта взимат участие всички седем претендентки от конкурса, самият г-н Андреев и Тереза Тодорова – другата партньорка на младия талант.

Концертът, превърнал се в истинско събитие, събра на една сцена момичето, покорило цяла България с гласа си, актьорите от „Шоуто на Слави”, музиканти от Ку-Ку Бенд, както и специален гост изпълнител. Зрителите ще станат свидетели на един ексклузивен дует между Крисия и Криско, които ще изпълнят хита „Почивни дни”. В много емоционален разказ на сцената зрителите ще разберат от музикалния педагог на Крисия Свилена Дечева как е открила таланта на малкото момиче и лесно ли се работи с нея.

Какви изненади поднесоха на Разград талантливите деца и гостите на сцената, зрителите на bTV ще имат възможност да видят тази неделя, 9 март, от 20:00 ч.

Водещи на концертите са Иво Сиромахов и Филип Станев.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара