CBS Reality – програмни акценти – април 2014 г.

Снимка: CBS Reality
Представяме Ви програмните акценти на CBS Reality за месец Април.


Шестият сезон на „Съдия Джуди“ продължава премиерното си излъчване.

СЪДИЯ ДЖУДИ – Сезон 6 (премиерният сезон продължава)

През седмицата – двойни епизоди от 12:00, 16:10 и 21:10 с повторения през уикендите като маратон от 14:30Съдия Джуди е прочута с прямия си, рязък и находчив стил на поведение в съдебната зала.Зад резките й духовити отговори и интелигентна външност, способността на съдия Джуди да излезе извън рамките на спора и да достигне до същността на разглеждания емоционален въпрос й дава възможност да предложи ръководство, указания и здрав разум на онези, чийто живот е излязъл извън контрол и да донесе изцеление на семействата и жертвите на несправедливост.Сезон 6 ни показва съдия Джуди в най-добрата й форма в дела, при които възрастен човек съди своята партньорка затова, че не е откликнала на сексуалните му желания, бивши приятелки на покойник се борят за собственост върху дома му, жена обвинява отмъстителния си съсед, че е откраднал кучето й, друга жена, заела пари на брат си при условие да напусне съпругата си, и съседи, заплашващи да отровят кучето на едно семейство затова, че е изцапало дневната им.СЪДЕБНИ МЕДИЦИ – СЕЗОНИ 2 & 3

През седмицата – двойни епизоди от 22:50 и 03:35 от 15ти април до 1ви май с повторения през уикендите – двойни епизоди от 22:00„Съдебни медици“ показва действителни случаи на впечатляващи престъпления и избухвания на болести по света, разрешени благодарение на сложната и всеотдайна работа на съдебните медици, прокурори и следователи, прилагащи специализирани методи в изследването на всяко събрано доказателство.Сериалът е подкрепен с възстановки на живо и с разказите на хора, преживели мъчителните показани събития.Сезон 2 започва с епизод, в който през 1984 година в разстояние на 6 месеца във Флорида са открити десет трупа. Полицията установява няколко прилики между тези случаи, включително нишки от червен килим по всички тела, но случаят започва да се разплита едва когато последната набелязана жертва успява да се измъкне от лапите на отвлеклия я престъпник…В сезон 3 ще видим случая с 11-месечната Чад Шелтън, приета в болница в Омаха заради хронично повръщане, която изпада в кома и умира на следващия ден. В болницата е приет и Дуейн Джонсън със същите симптоми, който също умира на следващия ден. Установява се, че два дни преди това всички заболели са посетили дома на Джонсън и всички признаци свидетелстват за сериозен случай на предумишлено отравяне. По-късно в сериала е показан случай с множество тела на голи жени, открити в средата на 80-те години на миналия век в отдалечена хълмиста местност в Калифорния, в който полицията се опитва безуспешно да открие извършителя. Разисква се и случаят от 17 септември 1984 година, когато деветгодишната Вики Лин Хокинсън излиза от дома си със своя розов велосипед, за да изпълни поръчка на майка си и за да не се завърне никога у дома. Дали съдебните медици ще успеят да установят какво се е случило?

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара