Преслава в екслузивно интервю след дълго мълчание – само в COOL..T тазисъбота от 11:00 часа по bTV

image
Тази събота, 8 март, от 11:00 часа по bTV в екслузивно интервю за COOL…T фолк звездата Преслава ще наруши дългото си мълчание и ще отговори на въпросите на Петя Дикова.
През последните месеци една от най-успешните фолк изпълнителки беше обект на множество клюки. За пръв път тя ще отговори откровено на въпроси за славата, борбата с килограмите и най-горещата тема – мъжа до нея.
В студиото на COOL…T ще влезе една от най-добрите приятелки на жените в България – Наталия Кобилкина. Заедно със съпруга си Делчо, тя ще говори откровено за брака, секса и всички неудобни теми, които истински вълнуват зрителите.
Само в COOL…T и само тази събота зрителите на bTV ще разберат истината за идването на актьорите от култовия сериал "Ало, ало" в България. Какво ги води у нас и какво се случва с тях години след края на поредицата, ще стане ясно в предаването.
Пред камерата на предаването ще застане един от солистите на „Lord of the Dance", който ще разкрие какво се случва зад кулисите на световното шоу. И не на последно място в предаването ще направим анализ и коментар на бляскавата церемония на наградите „Оскар” 2014.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара