Ева Тепавичарова и Ненчо Илчев на гости на COOL….T – тази събота по bTV

На 15 март от 11 часа в новото издание на COOL….T гости в студиото на Петя Дикова ще бъдат актьорите Ева Тепавичарова и Ненчо Илчев.
Те ще разкажат за култовите образи на Йовка и отец Григорий от „Столичани в повече” и тяхното развитие в новия седми сезон на хитовия сериал. Ева ще сподели и как се чувства преди раждането и до кога ще продължи да снима.

След тях в студиото ще влезе поп звездата Силвия Кацарова. Тя ще разкаже за едно от последните си пътувания заедно със съпруга й Любо, а именно това до Кения. Каква е причината двамата да решат да отпътуват към африканската държава и какво ги впечатли там, ще стане ясно от новото издание на COOL…T, тази събота, 15 март, от 11:00 часа по bTV.

Екслузивно пред камерата на COOL….T ще застане спиращият дъха холивудски актьор Пиърс Броснан. Ексклузивно за предаването той ще разкрие каква е причината да вземе няколко урока по балет от прима балерината Маша Илиева. Холивудският актьор ще разкрие и своите впечатление от снимачната обстановка в София и успял ли е да научи някоя българска дума.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара