Емблематични актьори и музиканти завладяват COOL….T – тази събота по bTV

На 22 март от 11:00 часа в новото издание на COOL…T зрителите ще видят интервюто, което звездата на българското кино и театър Стефан Данаилов, даде пред журналисти в първия си ден на работа в парламента след тежко боледуване.
Той отговори на въпроси, свързани със заболяването, лечението му в чужбина и завръщането му на парламентарната трибуна.

Пред камерата на COOL…T застанаха актьорите от емблематичния сериал „Ало,ало”, които разказаха за работата по поредицата и споделиха подробности около престоя им в България.

В студиото гости ще бъдат актрисите Стефка Янорова и Анастасия Ингилизова за любовта им към театралната сцена и трепетите да станеш майка за втори път. След тях гост в студиото на Петя Дикова ще бъде певицата с ангелски глас – Белослава, която ще направи премиера на най-новия си клип. Тя ще разкаже за любовта, за споделянето и за страстта към пътуванията.

Звездата от „Полицеийска академия” Майкъл Уинслоу, който ще направи първото си стендъп комеди шоу в България, също застана пред камерата на COOL..T, за да разкрие какво е да имаш 10 000 гласа.

Зрителите ще видят и как най-много пътуващата българска група Deep Zone Project отпазнува своя 15-годишен юбилей.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара