FOX Life & FOX Crime през Април

Снимка: FOX
Снимка: FOX
 Представяме Ви премиерните заглавия по FOX Life & FOX Crime за месец Април 2014 г.


FOX LIFE
Имало едно време – сезон 3

от 7 април, всеки понеделник, в 20:55 часа

премиера за България Майсторите разказвачи Едуард Китсис и Адам Хоровиц („Изгубени”, „Трон: Заветът”) ни канят да последваме Ема Суон, Снежанка, Чаровния принц, Румпелстилскин, капитан Хук и злата кралица Реджина, които ще преминат с кораба си през портала, за да се опитат да стигнат до света на приказките и да спасят Хенри. Но страната на приказките не е такава, каквато я помнят и за да изпълнят мисията си, нашите герои трябва да се изправят срещу по-могъщ противник от Тъмния. Какво иска Питър Пан от Хенри? Дали героите ще загърбят различията и ще работят заедно? Дали Аурора, Мулан и принц Филип ще помогнат на Нийл да оздравее, за да го върнат при семейството му? Ще ви запознаем с нови приказни герои и ще се върнем към стари познати. Затова мислете за нещо хубаво, защото Невърленд ще бъде трескав сън, от който няма събуждане.

Ема, Мери Маргарет, Дейвид, Реджина, г-н Голд и Хук пристигат в приказното царство, където ги посреща пасаж недружелюбни русалки, които заплашват да прекъснат търсенето им, преди да е започнало. Хенри трябва да избяга от Изгубените момчета заедно с още един беглец от плена на Питър Пан. Нийл, който се възстановява от раните си, пътува през омагьосаната гора с Мулан, за да научи съдбата на Ема и Хенри.

Джинифър Гудуин като Мери Маргарет Бланчард / Снежанка

Дженифър Морисън като Ема Суон

Робърт Карлайл като Румпелстилскин / Г-н Голд

Лана Парила като злата кралица / Реджина Милс

Джош Далас като Чаровния принц / Дейвид Нолън

Джаред Гилмор като Хенри Милс

Емили де Равин като Красавицата

Майкъл Реймънд-Джеймс като Белфайър / Нийл Касиди

Колин О’Донахю като Хук

Анатомията на Грей – сезон 10

от 24 април, всеки четвъртък, в 20:55 часа

премиера за БългарияНосител на „Златен глобус” за най-добър драматичен сериал през 2007 г. и номиниран за много награди „Еми”, в това число за драматичен сериал, „Анатомията на Грей” се счита за една от най-добрите телевизионни драми на всички времена. Медицинската продукция, която навлиза в десетия си сезон, проследява личния и професионален живот на група лекари от мемориална болница „Грей Слоун”, които се борят за живота на пациентите си и осмислят връзките помежду си.

Лекарите от „Грей Слоун” са изправени пред опустошението, оставено от бурята. Пострадали спасители и граждани от гигантско свлачище в Сиатъл са откарани в болницата и спешното отделение се препълва. Мередит е изправена пред трудно решение, което ще се отрази на живота на неин любим човек, Кали е разтърсена от предателството на Аризона, а животът на Ричард е в голяма опасност.Елън Помпео като Мередит Грей

Патрик Демпси като Дерек Шепърд

Сандра Оу като Кристина Янг

Джъстин Чеймбърс като Алекс Карев

Чандра Уилсън като Миранда Бейли

Джеймс Пикънс-младши като Ричард Уебър

Сара Рамирес като Кали Торес

Кевин Маккид като Оуен Хънт

Джесика Кепшоу като Аризона Робинс

Джеси Уилямс като Джаксън Ейвъри

Сара Дрю като Ейприл Кепнър

Камила Лъдингтън като Джо Уилсън

Гайъс Чарлс като Шейн Рос

Джерика Хинтън като Стефани Едуардс

Теса Ферер като Лея МърфиОбратно в играта

от 15 април, всеки вторник, в 20:55 часа

премиера за БългарияТери Ганън Джуниър, е известна състезателка по софтбол, докато животът не й поднася няколко изненадващи паса и синът й Дани не се нанася при отчуждения й баща Тери – Старши, познат още като „Оръдието” -  твърдоглав, наливащ се с бира бивш спортист. Дани иска да играе в Малката лига, но когато той и още няколко некоординирани ентусиасти не успяват да влязат в отбора, Тери и един неин приятел създават отбор за отхвърлените деца, а Тери влиза в ролята на тяхна треньорка.

Джеймс Каан в ролята на Тери Ганън Старши - Оръдието

Маги Лоусън в ролята на Тери Ганън Джуниър

Бенджамин Колдайк в ролята на Дик Слингбау

Грифин Глък в ролята на Дани Ганън

Ленора Кричлоу в ролята на Джиджи Фернандес - ЛъветБъди мъж

от 24 април, от понеделник до петък, в 13:35 часа

премиера за БългарияОт десетилетията жените се борят със зъби и маникюр за равноправие и независимост, но как се отразява това на мъжа от 21-ви век?

Все повече мъже избират да живеят при родителите си възможно най-дълго, неуверени и объркани какво точно искат жените,  но тази поредица е тук, за да им помогне. От 30-годишни девственици и любители на компютърните игри до мамини синчета и „Стар Трек” маниаци – поредицата Бъди мъж помага на различни безнадеждни британци да се превърнат в истински мъже.

Всеки епизод проследява по един тъжен, нещастен мъж, който преминава трансформация, която да промени живота му и да извади на бял свят скритият в него герой. Водещата Оливия Лий стои до всеки кандидат, докато се опитва да разкрие скрития му потенциал, хвърляйки го в неизвестното – независимо дали става въпрос за това да бъде принуден да говори с група секси, привлекателни жени или да бъде изваден от ежедневието си, за да се потопи в динамичния, пропит с тестостерон „мъжки свят”.

Всичко това ще бъде шок за нашия герой, но ще му помогне да придобие увереност, каквато не е претежавал досега. С помощта на психоложката на предаването Анджула Мутанда и невероятната стилистка Джема Шепард Бъди мъж ще стигне до най-дълбоките кътчета на характера на участника и после ще го пресъздаде отново. В края на седмицата Оливия има една последна изненада за всеки участник, преди да го изпрати към новия му живот – любовна среща!

Сред кандидатите, отчаяно нуждаещи се от помощ има фермер, който предпочита да бъде на полето, отколкото сред хора; учен, който се опитва да преживее загубата на любимата си, която го е изоставила и инженер, който въстава срещу желанието на семейството му да сключи уреден брак.

Това е едно емоционално, забавно, стоплящо сърцето пътешествие. Въпросът е дали момчетата ще се справят с предизвикателството и ще станат мъже?Жабокът принц – сезон 2

от 20 април, всяка неделя, в 21:00 часа

премиера за БългарияЧетирима необвързани аристократи напускат кралствата си и отпътуват за Остин, Тексас, в търсене на своите американски принцеси, но дали приказката ще се превърне в реалност?

„Жабокът принц” се завръща с втори сезон, в който четирима изключително търсени ергени отпътуват за Тексас. Мисията им е да намерят американки, които ще ги обичат заради самите тях, а не заради кралските им титли. Те ще се движат инкогнито, ще живеят в много скромни жилища, ще се занимават с типични американски професии и ще излизат на срещи… много, много срещи, докато намерят истинската любов.

Щом принцовете ни открият половинките си, те ще им споделят цялата истина на голям, приказен бал и ще ги поканят в своите кралства. Дали американските дами ще се съгласят да заминат с тях? Дали ще се почувстват измамени и излъгани? Ще заживеят ли щастливо за вечни времена?FOX CRIME


Убийци – сезон 1

от 14 април, всеки понеделник, в 21:45 часа

премиера за България

Базиран на датски телевизионен сериал, вдъхновен от бестселърите на  Елсбет Егхолм, в УБИЙЦИ участва Клои Севини, в ролята на Катрин Дженсън – гениален детектив, който разследва серийни убийства и издирва изчезналия си брат. Тя се възползва от помощта на Томас Шейфър (Джеймс Д’Арси) – съдебен психиатър, с чиято помощ да вникне в психиката на серийните убийци, като междувременно го въвлича в личното си разследване.  И двамата герои са способни на изключително разбиране и съчувствие, което ги свързва както с жертвите, така и със самите убийци.

Клои Севини в ролята на Катрин Дженсън

Джеймс Д’Арси в ролята на Томас Шейфър

Джеймс Морисън в ролята на Франк Бисгард

Омид Абтахи в ролята на Джери Молбек

Кери О’Мали в ролята на Миа

Бахар Сумех в ролята на БенедиктеГлейдс – сезон 3

от 3 април, всеки четвъртък, от 21:45 часа

премиера за БългарияСлед като Кали решава да остане в Палм Глейд, за да бъде с Джим, връзката им веднага е подложена на изпитание, когато се оказва, че намирането на работа е по-трудно, отколкото е очаквала. Въпреки взаимната им любов и подкрепа, сериозните решения започват да натежават и се налага двамата да запретнат ръкави и да започват ежедневна борба да се сработят като двойка, което подлага на изпитание тяхната отдаденост.

Междувременно подотделът в Палм Глейд е разтърсен, когато от централата на полицията във Флорида изпращат  Дженифър Старк – красива, енергична агентка, която да анализира ефективността им и високият процент арести, с цел да създаде модел, който да бъде приложен в целия отдел. След серия от предварителни разговори за Дженифър става ясно, че успехът им се дължи на нестандартните детективски методи на  Лонгуорт. За да постигне целта си Старк решава да предприеме по-практичен подход към анализа си, което води до създаването на интересно напрежение между красивата агентка и нашият детектив единак.Мат Пасмор (Джим Лонгуорт)

Кейли Санчес (Кали Каргил)

Карлос Гомес (Карлос Санчес)

Мишел Хърд (Колийн Манус)

Юрая Шелтън (Джеф Каргил)

Джордан Уол (Даниъл Грийн)Безмълвен свидетел – сезон 12

от 2 април, всяка сряда, в 21:45 часа

премиера за БългарияСлед насилието идва мълчанието. Всяко тяло разказва история: кой е бил човекът, как е живял и най-важното – как е загинал. Историята им чака да бъде разказана и трупът е ключът към разкриването й.

Сезонът започва с арестуването на Лио за шофиране в нетрезво състояние. След което е осъден на общественополезен труд в един от опасните райони на Лондон, където насилието между деца, членове на воюващи банди, е често срещано. Докато Ники разследва убийството на момиче от същия район, Лио се оказва в средата на война за територия. В друг епизод Хари наставлява млада, амбициозна студентка по медицина, която изглежда се интересува повече от медийният шум около последния му случай, отколкото от патологията. А Ники разследва полицейска акция срещу терористична клетка и е изправена пред нарастваща враждебност от страна на полицията, когато започва да подозира, че убитите предполагаеми терористи са невинни.Уилям Гаминара в ролята на професор Лио Долтън (Spooks, Hope and Glory, Casualty)

Том Уорд в ролята на доктор хари Кънингам (Instinct, Hawking)

Емилия Фокс в ролята на доктор Ники Аликзандър (Born Equal, Cashback, Henry VIII)Кумбия нинджа – сезон 1

от 5 април, всяка събота, в 20:55 часа

премиера за БългарияЛа Колина е предградие, обградено от опасни банди, но благодарение на лидера си Чико остава встрани от наркотрафика, защото той се бори дрогата да не попадне на улицата. Но когато Чико е убит точно по тези причини, брат му Хачи трябва да заеме мястото му. Проблемът е, че той се интересува само от музика, пише песни за нещата, които се случват в живота му, и не проявява интерес към общността. За всеобща изненада обаче, макар да го смятат за неспособен да опази улиците на Ла Колина, Хачи успява да го стори именно благодарение на музиката. Той не е сам в начинанието. Освен помощта на музикалната си банда, той има и закрилата на нинжда майстора Чанг Ву, който живее в древна китайска къща в края на гетото, и на хилядолетния дракон Сундаку, който спи в пирамидата на маите, върху която е построена Ла Колина и се събужда от вечния си сън, безкомпромисен и с изострен нюх за детайла, благодарение на песните на талантливия Хачи.Бренда Аснисар (Хуана/Ниевес)

Рикардо Абрака (Хачи)

Руди Родригес (Карменса)

Алби де Абреу (Итало)

Крисчън Мейър (Уили)

Кристина Уманя (Коки)

Рубен Замора (Леон)

Виктор Хименес (Чанг Ву)

Николас Ринкон (Чопин)

Хуан Диего Санчес (Джон Алекс)

Мануел Сармиенто (Салмон)

Себастиан Рендон (Карате)

Хелена Маларино (Елба)

Хулио Нава (Тумба)

Наталия Рейес (Джесика)

Игнасио Менсес (Битбокс)Закон и ред – сезон 18

от 24 април, от понеделник до петък, в 23:40 часа

премиера за канала„Закон и ред” навлиза в нов етап. Джеръми Систо се присъединява към актьорския състав в ролята на нетрадиционния и безпардонен следовател Сайръс Лупо. Джак Маккой (Сам Уотърстън) вече е областен прокурор, а Майкъл Кътър (Лайнъс Роуч) заема неговото място като старши заместник-областен прокурор. Под новото ръководство се сблъскват различни възгледи и амбиции и разследванията стигат до крайности. Едно е сигурно – правосъдието никога няма да бъде същото. Номинираният за „Оскар” Майкъл Маккийн („Mighty Wind”), номинираният за „Оскар” Шон Остин („Властелинът на пръстените”), Али Уокър („Профайлър”), Томас Гуайри („Реката на тайните”) и номинираната за „Еми” Лара Флин Бойл („Адвокатите”) правят незабравими роли като гостуващи звезди в най-разтърсващия сезон на сериала.С. Епата Меркерсън

Джеси Л. Мартин

Сам Уотърсън

Алана де ла Гарца

Джеръми Систо

Лайнъс Роуч

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара