NEWS7 стана на една година

Снимка: ТВ7
NEWS7 стартира голяма кампания в подкрепа на младите български учители

Информационният канал NEWS7 отбеляза първата година от старта си на специална пресконференция днес в Гранд Хотел София. Изпълнителният директор на TV7 и NEWS7 Десислава Тошева подчерта, че за първите 365 дни NEWS7 е поставила стабилни основи и ежедневно затвърждава позицията си на информационен лидер сред другите новинарски канали - ТВ Европа и Bulgaria On Air.

Г-жа Жени Павлова – член на борда на директорите на NEWS7, представи работата на NEWS7 като най-големия афилиейт на CNN за Източна Европа. Отчетен бе фактът, че все по-често световната новинарска телевизия ползва репортажи на българския информационен канал. Предстоят и нови обучения на българския екип от специалистите на CNN, както и увеличаване на материалите, програмите и предаванията, предоставяни от CNN на NEWS7. Гостите на пресконференцията имаха възможност да видят и специалните поздравления по повод празника, отправени от знакови лица на CNN. Директорът на "Новини и актуални предавания" Миляна Велева обяви и промените в програмата на канала, като изтъкна, че NEWS7 вече предлага на зрителите 120-минутен новинарския вечерен блок (от 20 до 22 ч.). По този начин каналът осъществява още една от целите си – максимална осведоменост на зрителите с най-актуалната информация в праймтайма.

NEWS7, както и TV7, са телевизиите, които продължават да работят в подкрепа на българския спорт, като ексклузивно излъчват футболните мачове от АПФГ, Купата на България, баскетболните срещи от Национална баскетболна лига, както и финалния турнир за Купата на България по баскетбол и Световната лига по волейбол.

Друг приоритет на телевизията е да отразява проблемите на обществото, да предизвиква обществен дебат и да предлага начини за разрешаването им. Точно това е и задачата на новата социална кампания на NEWS7 - "Новите будители". NEWS7 ще фокусира вниманието върху едни от най-важните представители на обществото - тези, които модулират ценностната система на нашите деца. Чрез зрителски вот за номинираните на интернет сайта на NEWS7 ще бъде избран финалист, който ще получи едногодишна заплата, като награда. Той ще се превърне и в лице на инициативата, което да служи за пример и мотивация на останалите млади учители. Целта на телевизията е кампанията да стане традиционна и емблематична за информационния канал NEWS7.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара