"ТВ Седмица" - 30 март 2014



Ето накратко новините от изминалата последна мартенска седмица.

В понеделник след старта на "новия сайт" публикувахме интервю с новия водещ на "Прелюбодейци" по CBS Reality - Кларк Гейбъл ІІІ. Той говори за новия сезон на предаването и какво е да си наследник на велика личност, като неговия дядо Кларк Гейбъл, покойната звезда от „Отнесени от вихъра“.


Във вторник Ви показахме как изглежда новият декор на комиците и разкрихме подробности за обновената визия на комедийното шоу от 28 март.

В сряда стана ясно, че Димитър Цонев се завръща в БНТ, като водещ на предаването "Още от деня".


В четвъртък bTV обяви, че са приключили снимките на петия сезон на Survivor в Камбоджа. Най-успешното реалити в родния ефир се завръща тази есен.


Освен старта на Survivor имаше и лоши новини. В рубриката "Телевизионен анализ" публикувахме материал за неизлъчването на мачовете от междинния кръг в Испания по каналите на БГ САТ АД.

Темата продължихме да следим и в събота, когато публикувахме програмите на каналите на БГ САТ за седмицата 31 март - 6 април и стана ясно, че в тях почти няма испански мач.

Отново в събота официално обявихме старта на TELEVISION BG: Forum с неговата beta-версия.

В неделя обявихме старта на новото криминално предаване на БНТ "На прицел".

С това тази седмица приключи, а ние ще продължим да отразяваме най-интересните новини за Вас и през следващата седмица. Какви изненади сме Ви подготвили ще видите в следващите дни.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара