Мартин Карбовски и Косьо Филипов с ежедневно предаване по TV7

Снимка: ТВ7
Снимка: ТВ7
ДНЕВЕН РЕД стартира на 10-и март (понеделник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 17:00 до 18:30 ч.

Създателят на най-силните социални риалитита – Мартин Карбовски, заедно с човека, който прави новините – Косьо Филипов, обединяват опит в новия следобеден блок на ТV7 – ДНЕВЕН РЕД. Създателите на предаването дават заявка то да се превърне в единственото място в телевизионния ефир, където всеки може да разреши своя проблем. ДНЕВЕН РЕД ще отразява наистина важните събития в България и ги пречупва през очите на обикновения човек. Редом с този човек ще застават и онези, от които зависи решаването на проблемите ни – хората от първите страници, политиците, бизнесмените, интелектуалците, тези, които диктуват дневния ред на нацията. Косьо Филипов става медиатор между българина и държавата България с единствената цел да дава решение на онези, които досега нямаше от кого да бъдат чути. ДНЕВЕН РЕД не е просто обзор на деня, а е телевизията, която работи за хората. Мартин Карбовски влиза в ролята на продуцента, а Косьо Филипов ще намира техния адресат и тяхното решение. Темите на деня ще бъдат представяни по напълно нов интерактивен начин – най-големият таблет в българския ефир ще бъде в ръцете на Косьо Филипов. Посредством него зрителите ще могат да участват в ДНЕВЕН РЕД – със своите коментари, въпроси и проблеми. Зрителите ще могат да пишат лично на Косьо Филипов на имейл адрес: dnevenred@tv7.bg и в социалната мрежа на страница facebook.com/DnevenRed.

В първото предаване ще гостува премиерът Пламен Орешарски. Косьо Филипов обещава, че в новото си амплоа ще направи различно интервю с министър председателя на България. ДНЕВЕН РЕД стартира на 10-и март (понеделник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 17:00 до 18:30 часа. Могат ли обикновените хора да говорят по телевизията? Разберете от 10 март в ДНЕВЕН-ия РЕД на нацията по ТV7.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара