BTG Media Group – най-доброто предстои

След като екипа на BTG Media загатна на няколко пъти за новите си проекти е време да обявим какви ще са те.
Предстоят сериозни промени и пълно преструктуриране на сайтовете в групата. Очакванията са до края на месец април да сме завършили първата фаза от новия ни стратегически план за развитие.

Първата стъпка вече е факт и от днес екипа грижещ се за сайтовете се удвои. В момента 6 човека съставляват BTG Team т. нар. поддържащо звено на медийната група. Pavli09, Svetlin01, S. Dragoev, Randi01, Z. Manolov и Кристиян Христов са членовете на екипа ни.
Целия ни екип прави всичко възможно да осигури в максимално кратък срок два домейна, които ще използват нашите сайтове. Домейните ще са наши, но все още не е ясно какъв хостинг ще се използва. Един от вариантите е да се използва хоста на Blogger, като домейните ще се насочат към него.

Ето какво каза Кристиян Христов – главен администратор на сайтовете от групата: „Предстоят няколко много важни седмици за развитието на проекта BTG Media. Когато стартирах този проект преди няколко години беше просто на шега и несъмнено най-добрия период в кратката история на групата е този от 12 септември 2013 до днес. През този период от вече почти 7 месеца успяхме да създадем и утвърдим TELEVISION BG, като един от най-търсените сайтове за телевизионни новини в интернет. Това което ще направим е стъпка напред за BTG Media в опита ни да се превърнем в значим информационен източник в мрежата. Предстои да се насочим към нови предизвикателства извън телевизионните новини. Ще стартираме нови сайтове по които се работи и в момента. Относно развитието на TELEVISION BG, като сайт то ще продължава с обещаните повече авторски материали особено сега, когато събрахме такъв голям екип.”.

Имаме проблеми с форума и днес крашва постоянно. Все още се опитваме да установим причината и се извиняваме за причиненото неудобство. Също така трябва да знаете, че от днес сме в преговори от които зависи дали ще продължи да съществува TELEVISION BG: Play.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара