Food Network - Програмни акценти Май 2014

Снимки: Food Network
Потопете се в света на кулинарията с Food Network през месец Май.

ПРЕМИЕРИ НА НОВИ СЕЗОНИ 

Andy Bates Brazilian Street Feasts (s1)
Нова програма - от 12-ти, всеки делничен ден в 10.45, 13.40, 19.30 и по два епизода всеки понеделник в 22.00 и 01.45
Бразилия е домът на богатия вкус, вариращ от апетитната морска храна от Атлантика и Амазонка през сочните стекове до вкусната улична храна. Освен с невероятната си кухня, страната е забележителна с разнообразните влияния – западноафрикански, френски, италиански, испански и, естествено - португалски.
Ексклузивното предаване „Andy Bates Brazilian Street Feasts“ на Food Network, ще търси истории за улична храна и преживявания в най-различна среда – от града до тропическата гора и от реките до бреговете и планините.
Забавната и дружелюбна обстановка по време на гастрономическото пътуване на Анди до Сао Паоло, Манаос, Салвадор, Бело Оризонте и Рио го вдъхновява за създаването на много уникални и вкусни негови блюда, като телешки гърди по бразилски и пай с кафе, хот-дог „Киче“, мангова тарта „Татен“ с кокос и фъстък, стек по бразилски и чипс, и ананасов кекс с маракуя, напръскан с коктейл „Кайпириня“.
„Andy Bates Brazilian Street Feasts“ е продължение на предишните програма на Food Network „Andy Bates Street Feasts“ и „Andy Bates American Street Feasts“.
Анди Бейтс, наричан още ‘Майсторът на пая’, е известен със своята разнообразна улична храна. Неговите съвременни вариации на класически блюда са вдъхновени от пътуванията му по света, от откривателската му страст и амбицията му да готви изключително.
Гледайте епизодите на „Andy Bates Street Feasts“ и „Andy Bates American Street Feasts“ - 10ти и 11ти май в 09:20-13:05, 15:35-19:20, за да се подготвите за излъчването на новия сериал на Анди.

Roadtrip with G. Garvin (s2)
Нов сезон - от 19-ти , всеки делничен ден в 07.25, 14.55, 19.55, 01.20 и по два епизода всяка сряда в 22.50 и 02.35
Прочут готвач, автор на готварски книги и водещ на телевизионни предавания, Гери Гарвин (наричан още Г. Гарвин), тръгва на гастрономично пътешествие из вътрешността на страната, за да опита вкусотиите, вдъхновени от жизнерадостните южноамерикански щати.
В сезон 2, Гери открива великолепния бисер Ашвил, скрит в планините на Северна Каролина. Гери отразява гледките, преминавайки с висока скорост през Апалачите, преди да се приземи в изтънчената кухня на „Кучина 24“ – място, извънредно подходящо за романтична вечеря. По-нататък в сериала Гери тръгва към родния си град Атланта – мястото на неговите южняшки корени, след което се отправя към Вегас, където любимото му място е джакпотът.
Гледайте епизодите на „Eating In and Eating Out with Siba and Gerry“ – 17ти и 18ти май в 09:20-12:15, 16:25-19:20 - обиколка на хотелите и ресторантите, предлагащи най-добрата храна, като подготовка за излъчването на „Roadtrip with G. Garvin S2“.

Tastiest Places to Chowdown (s2)
Нов сезон – събота, 24-ти в 09.30, 15.45 и всеки делничен ден от 26-ти в 16.35 и 00.05

„Tastiest Places To Chowdown“ ще ви отведе на динамична обиколка от единия до другия бряг из 101 заведения за хранене, предлагащи най-вкусната храна в Америка. Сериалът започва с официалната столица на барбекюто – Тексас, и с мечтаната дестинация на любителите на наденички - Охайо. По-нататък ще ви покажем декадентска приказна страна на закуските в Кентъки, несравними донати в Портланд, спагети на барбекю, бирен сладолед и пържен бекон!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара