Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен с интервю за „120 минути” тази събота

Снимки: bTV
Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен и оцелялата преди 20 години барета Христо Билев в ексклузивни интервюта за „120 минути” тази събота от 16:00 часа по bTV


Генералният-секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен не обича протоколните разговори и обикновено не пропилява време в празни приказки. Той идва у нас в изключително важен момент и всяка негова дума ще се следи под лупа от двете страни на Атлантика. Въпреки голямата си натовареност той ще отговори на въпросите на Светослав Иванов в "120 минути" тази събота, в единственото интервю, което той ще даде на българска телевизия.

И още едно ексклузивно интервю – това с една барета, която след дълги години мълчание реши да проговори. Преди 20 години, в разгара на гангстерската война у нас, трима служители на СОБТ са изпратени в квартал „Белите брези” за охрана на важна среща на ръководители в МВР. За да не будят подозрение, тримата барети Марин Чанев, Георги Георгиев-Индианеца и Христо Билев са в цивилни дрехи. След минути двама от тях са мъртви, а третият е прострелян. От полицаи... След 20 годишно мълчание оцелелият Христо Билев с неговата истина за легендарната престрелка и отношенията на МВР с подземния свят ще гостува на Светослав Иванов тази събота от 16.00 часа по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара