Гостите на Антон Хекимян през уикенда

Министър Искра Михайлова, бизнесменът Огнян Донев, Анастасия Мозер, Асен Блатечки и Силвия Лулчева сред гостите на Антон Хекимян през уикенда


На 12 април от 8 часа в студиото на „Тази събота” коментар на събитията от седмицата ще направят журналистите Илияна Беновска и Александър Симов и политологът Емил Георгиев. Екипът на предаването ще има честта да прекрачи прага на дома на фолк певеца Илиян и да се срещне с жена му и бебето. За вярата, ценностите и новата си постановка ще говори Коцето-Калки на Лазаровден.

Антон Хекимян ще потърси повече подробности за кампанията „Да изчистим България за един ден” от министър Искра Михайлова, а в студиото след нея ще влезе един от членовете на журито на „България търси талант” – Любен Дилов-син, който ще изложи мнението си за таланта да оцеляваш в политиката. Главният секретар на МВР - Светлозар Лазаров, ще уточни какви мерки са взети след Лясковец, а бизнесменът Огнян Донев ще даде „рецепта” за лекарство по време на криза, за черния PR и медийните манипулации. Същевременно ще се опита да намери решението на въпроса „Как да останем в България?”.

За премиерата на постановката „Йерма” и за живота извън сцената ще говори Радина Карджилова, а за финал в духа на празника на гости на Антон Хекимян в „Тази събота ” са поканени лазарките от ансамбъл „Българе”.

На 13 април в „Тази неделя” от 8 часа ексклузивно от Вашингтон ще се включи Анастасия Мозер, за да разкаже за прехода, политиката и живота зад Океана, а Маргарита Хранова ще влезе в ролята на домакиня още от ранните часове на празника Цветница.
В „Тази неделя” в битка за Брюксел ще влезе Георги Пирински, а по-късно бизнесменът Петър Манджуков ще разкаже повече за формулата на волята да успееш, като развие повече темата за бизнеса, благотворителността и семейството. На връх светлия празник Цветница сред гостите на Антон Хикемян ще бъде Цветанка Ризова, която ще разкаже малко повече за живота си извън телевизията.

На живо в предаването ще се включи с искрен разговор отец Никанор от Гигинския манастир, а като за финал очаквайте двойна доза от актьорски талант в лицето на Асен Блатечки и Силвия Лулчева само тази неделя с Антон Хекимян по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара