Професионална бели денс танцьорка стъпва този четвъртък на сцената на „България търси талант”

Снимки: bTV
Журито се забавлява със селфита по време на рекламите


Свободните места за участие във финала на най-гледаното шоу в ефир - „България търси талант”, все повече намаляват, а утре вечер ще стане ясно кои от участниците ще се преборят за оставането си в последния етап на предаването. Изненадващи хиксове по време на изпълненията нямаше. Настроението сред журито беше много приповдигнато не само от изпълненията на Талантите, но и от присъствието на Краси Радков, който тази седмица заменя Любен Дилов-син. Той успя да допринесе за всеобщото настроение и да зарази присъстващите със своя позитивизъм и чувство за хумор. Забавлението се пренесе и извън ефира, когато по време на рекламите,  членовете на журито освен с традиционната порция вицове, решиха да запълнят няколкото минути за почивка със селфи снимки.

Талантите, които взеха частие в третия поред полуфинал, успяха да разтърсят всички зрители в залата и пред малкия екран с уменията и идеите, на които бяха заложили. Изпълнението на TC WORLD, съчетано с уникални визуалните ефекти, неразгадаемите фокуси на софийския футболист Велизар Бамбалов, асистиран от Асен Блатечки и грандиозното изпълнение на ромския Павароти – Томас Томов, накараха зрителите да онемеят. Шоколадовите момчета, София Арабаджиева и групата на Станислав, Томе и Алекс раздвижиха квърта на зрители и жури, а щипка забавление към изпълнението си прибавиха  Electra Crew. Известна доза разочарование поднесоха бийтбокс триото Clock Time Beat, бойните изкуства на Ива Желязкова и вече оживялата булка от кастингите – Светлана Лесева. Какви ще са резултатите от тази надпревара ще стане ясно утре вечер от 21.30ч., когато участниците ще чуят присъдата на зрителите и журито. Но преди това да се случи, настроението в залата ще се приповдигне най-добрата професионалната бели денс танцьорка Изида Янева.

И в празничните дни Талантите няма да почиват. В понеделник, 5 май, от 20.00часа нови 10 участника ще премерят сили за място на финала и за наградата от 60 000 лв. Небезизвестният пицар Радостин Кирилов  отново ще завърти тестото във въздуха, но кулминацията в изпълнението му засега остава загадка. В понеделник на сцената ще излязат 10 годишната Мария Теохарова, многобройните Marching Band и златната четворка – Десислава, Миропка, Маринела и Николета. Със затаен дъх зрителите ще проследят поредното изпълнение на трите акробатки Силвина, Моника и Евгения,   Симеон Йорданов ще потанцува със зрителите, а Борис Панайотов ще се разкърши по пижама. В гласова битка пък ще попаднат Виолета Георгиева от Перник, 13 годишният Денис Теофиков и представителката от Враца – Никол Борисова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара