"ТВ Седмица" - 6 април 2014


Време е за второто издание на нашия седмичен обзор на новините.
Първото предизвика такъв интерес, че още не може да бъде изместено от най-четените ни статии за последната седмица.
Започваме с понеделник, последният ден от месец март. Тогава обявихме пробния старт на нашата видео-платформа TELEVISION BG: Play.
Във вторник, 1 април, деня на шегата ние обявихме събитието на месец март, което влиза в годишната ни класация.
Не на шега обаче бе запален автомобила на Генка Шикерова при това за втори път. В сряда публикувахме официалното становище на bTV Media Group по случая.
В сряда съобщихме и за преместването на предаването "Мини Мис и Мини Мистър" от Канал 3 в Евроком, което предизвика голям интерес от читателите.
В четвъртък част от екипа на най-успешното реалити Survivor гостува в "Преди обед", за да разкажат за снимките на петия сезон на шоуто, които приключиха преди броени дни.
В петък публикувахме декларацията на Асоциацията на телевизионните продуценти (АТП) по случая с Генка Шикерова, в която АТП осъжда действията предприети срещу тв водещата.
Отново в петък пуснахме и статията с бъдещите ни проекти, която предизвика голям интерес.
В събота колегата M.Videnov публикува първата си статия в рубриката "Телевизионен анализ" на тема - ребрандинга на RING.BG и има ли бъдеще в този проект. Статията бързо се превърна в най-четената за последната седмица.

В неделя сайтовете ни показаха новия си облик. Дълго време екипа ни работи върху дизайните предоставени от  Templateism, така че да паснат на сайтовете ни. И докато при TELEVISION BG се промени само дизайна, то при TELEVISION BG: Play се извърши пълно ребрандиране на сайта под шапката на BTG и вече носещ името BTG Play. Възможно е все още някой елементи да не работят правилно и ако откриете такива можете да ни съобщите в коментарите или чрез нашия профил в Ask.fm.

"Новият дизайн е част от бъдещето развитие на BTG Media Group. Предстоят още нови проекти, а брандовете ни вече са два. Надявам се че колегите ще се забързат малко, за да можем да прехвърлим сайта на наш домейн възможно най-скоро." - коментира Pavli09 - мениджър на интернет проектите в BTG Team.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара