"ТВ Седмица" - 27 април 2014

Време е за обзора на последната пълна седмица на месец Април 2014 година.
Месеца в който TelevisionBG преживя огромно израстване. Дали можем да кажем същото за българските телевизии Ви оставяме да прецените сами след като прегледате обзора на седмицата.
В понеделник публикувахме интервю с коментатор номер 1 за 2013 Алекси Сокачев. В предаването "Преди обед" той говори за страстта си към футбола и семейството.
Във вторник публикувахме специално интервю с Хю Данси по случай премиерата на новия сезон на "Ханибал" по AXN.
Срядата бе посветена на bTV. Публикувахме рейтинговите данни за Великденските празници, според които именно bTV е на върха за пореден път. Другата новина бе свързана с официалното потвърждение на информацията за новите водещи на новините Лиляна Боянова и Иван Георгиев.
В четвъртък излязоха нови рейтинг данни за предходните два дни от които се вижда, че bTV Action окупира първото място сред активната мъжка аудитория изпреварвайки и bTV и НОВА с първите полуфинали в Шампионска лига.
В петък bTV Media Group обяви, че ще започне процедура по обжалване на мълчаливият отказ на СЕМ да заличи лицензите на bTV Lady+1 и RING.BG+1. Освен това обявихме и предстоящите срещи от Бразилското футболно първенство по Евроком.
В събота нашата видео-платформа BTG Play бе напълно ребрандирана на PlayGo и обогати своето съдържание. Обявихме два нови проекта, които ще стартират съвсем скоро насочени съответно към мъжката и дамската аудитория.
TELEVISION BG
Днес стана ясно, че е вероятно да стартират не два, а три нови сайта. Това е така поради възможността да бъде ребрандиран BTG Motor, а отделно от него да стартира обещаният мъжки сайт от портфолиото на BTG Web Media. Тази седмица сайта ни отчете нови рекордни постижения. В рамките на 12 дни от стартирането на сайта на този адрес се изкачихме с повече от 17 милиона позиции в глобалния трафик ранк на Alexa.com. От позиция над 22 милиона, сега сме на 5 082 717 място в глобалния ранк. Преди няколко дни влязохме и в българската трафик ранк класация, като се намираме на 8 738 място в нея. Портала BTG Web също се изкачи сериозно и е в топ 10 000 за България и малко под 6 милионната позиция в глобалния ранк. Разбира се това нямаше да е възможно без Вас. Благодарим Ви!

6 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. По това че последният коментар липсва съдя, че системата ни срещу спам работи. Този който го е написал едва ли е много умен, защото това са пълни глупости.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Сега ти си смешен защото си говориш сам

    ОтговорИзтриване
  3. Еми очевидно е че си говоря сам, защото някои хора не могат да четат. СПРЕТЕ ДА СПАМИТЕ!

    ОтговорИзтриване
  4. Не се карайте де Ранди, само и не обиждай ако може.

    ОтговорИзтриване
  5. Не обиждам никой, но е нормално да ме ядоса при положение, че написа над 10 коментара отнасящи се за едно и също нещо с цел да дразни мен и екипа на сайта. Заради хора като този ще направим така, че коментарите да минават през модератор, което няма да е удобно за потребителите.

    ОтговорИзтриване
  6. то май навсякъде е така вече

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара