Стартира новият корпоративен сайт на BTG Media Group

BTG Media Group: Стартира новият корпоративен сайт на BTG Media Gro...: Днес стартира новият корпоративен сайт на BTG Media Group.

4 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. искам да питам как други хора публикуват в сайта за никелодеон, като там си публикува все един и същи човек randi01 и защо казвате че кристиян христов и randi01 са двама различни автора, като са май един и същи човек просто когато ви е удобно са двама различни, а когато ви е удобно е един и същи човек. ете на тези въпроси искам да ми отговорите без спам.

    ОтговорИзтриване
  2. Ще ви отговорим. Не знам кой Ви е казал, че на сайта за Nick публикува randi01. Той публикува няколко информации там при създаването на сайта, които в последствие бяха изтрити и публикувани отново от авторите на сайта (не знам по каква причина). Кристиян Христов не е автор, а собственик на сайтовете от BTG Media. Объркването идва от там, че преди време той използваше ник randi0130, който е различен от randi01. Надявам се да сме удовлетворили любопитството Ви.

    ОтговорИзтриване
  3. да, много добра заблуда, но ха сега като включа мобилната версия защо тука пише друго: http://nick.televisionbg.net/2014/04/kung-fu-panda-new-series.html?m=1 by:Randi01 в 14:39. значи в стандартната версия сте го нагласили да излиза "posted by NICK", но в мобилната се вижда че е публикувано от randi01. и така и не се разбра randi01 и кристиян христов един и същи човек ли са, защото веднъж бяхте написали "екипа на btgmedia се състои от кристиян христов, randi01, svetlin03 и pavli09", а в страницата за нас пише че сайта е основан от randi01, а не от кристиян христов. това значи, че двамата са един и същи човек, който просто ползва различни никове.

    ОтговорИзтриване
  4. Става някаква засечка между мобилната версия и уеб версия, която сме забелязали и при други сайтове. Например този излизаше със стария шаблон до скоро, вероятно защото така е кеширан от браузъра. Изчистете кеша и бисквитките и опитайте отново. Относно Randi01 - аз нямам нищо общо с Кристиян Христов освен, че публикувам в сайтовете му. В момента обаче и други колеги публикуват през моя профил, което е стъпка към връщането на един общ профил за всички колеги. Този приом се използва в редица други сайтове.

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара