bTV Lady и RING.BG с нова лятна програма

Двата канала ще бъдат достъпни за зрителите, през кабелните и сателитни оператори. Любимите сериали ще могат да се гледат  и през видео платформата voyo.bg


Съветът за електронни медии удовлетвори молбата на bTV да прекрати лицензиите за цифрово излъчване на bTV Lady + 1 и RING.BG + 1. Зрителите ще продължат да гледат програмите на тематичните канали bTV Lady и  RING.BG през кабелните и сателитни доставчици, а любимите сериали и чрез видео платформата voyo.bg.

Тематичните канали на bTV Media Group са ключов приоритет и част от стратегията за развитието им е обогатяването на тяхната програма.

През юни, докато силният пол е обзет от футболни емоции заради предстоящото Световно първенство, bTV Lady ще предложи на дамите алтернатива за забавление със специалната „зона без футбол”. От 9 юни зрителките на женския канал ще могат да се наслаждават на още повече лайфстайл предавания, любими американски сериали и младежки програми. Вечерните часове ще потопяват дамите в силни емоции с новия „носталгичен часови пояс”, по време на който ще бъдат излъчвани едни от най-обичаните поредици.

През летните месеци RING.BG ще зарадва спортните фенове с ретроспекция на спортните събития от сезон 2013/2014г - всички двубои от приключилото първенство на Аржентина, над 300-те срещи, изиграни в Италианската Серия А и френската Лига 1, където се изявява Димитър Бербатов. „Цар футбол” ще присъства в програмата на спортния канал и чрез всички двубои от УЕФА Шампионска лига, изиграни този сезон. За феновете на моторните спортове са предвидени стартовете от DTM.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте може ли да пратите запитване до Нова и Диема в тарифата за м.юни гледам,че по диема ще има Комисар Рекс,може ли да ги питате дали ще се пускат новите епзди,които вече мисля,че са излъчени в Италия през есента на 2013 и пролетта на 2014.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, ще ги питаме, но от сега мога да ви кажа, че вероятно това са старите епизоди, които вече са излъчвани десетки пъти у нас. На въпросите във Facebook не можем да отговорим поради технически проблем за което се извиняваме. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара