Diva Universal - Програмни акценти през юни 2014

Снимка: Diva Universal
Предлагаме Ви премиерите и акцентите от програмата на Diva Universal за месец юни 2014.


ПРЕМИЕРНИ СЕРИАЛИ
УБЕЖИЩЕ
(HAVEN)

СЕЗОН 4
Двойни епизоди всеки четвъртък от 26-ти юни в 21:00

Шест месеца след драматичния обрат на събитията в кулминационната точка на предишния сезон научно-фантастичният филм, създаден по новелата на Стивън Кинг „Колорадецът“, се завръща отново на телевизионния екран. Окончателната повторна поява на Одри Паркър (Емили Роуз) не намалява заплахата от Бедата, но дали можем да бъдем сигурни, че това е същото лице? И каква е връзката й с тайнствения непознат Уилиам (Колин Фъргюсън)? Подобно на зрителите, Дюк (Ерик Балфур) е запратен неподготвен в това ново бъдеще, за да се превърне в техен водач към още по-тревожни времена за Хейвън.

ДОБРАТА СЪПРУГА
(THE GOOD WIFE)

СЕЗОН 5
Всяка неделя в 21:00

В продължението на завладяващата адвокатска драма Алиша (Джулиана Маргулис) се бори с травмиращите последици от неотдавнашната стрелба, при която загива неин близък. Дали отзвукът от тези бурни развития няма да забие нов клин в отношенията й със съпруга й Питър (Крис Нот)? Може ли да се намери отговор на въпроса защо един клиент се превръща в убиец и ако да – дали Алиша и нейните приятели ще могат да поставят следователските си способности над човешките чувства, за да ги открият?

СЕСТРА ДЖАКИ
(NURSE JACKIE)
Двойни епизоди всяка неделя в 22:00. Последен сезон: 22-ри юни

Макар да се е отказала от хапчетата, животът на Джаки (Еди Фалко) не става по-лесен. След като току-що е подписала документите за съвместно попечителство върху децата, което може би предвещава едно, макар и незначително, ново начало с бившия й съпруг Кевин (Доминик Фумуза), тя удря колата му отзад. Освен че инцидентът е неприятен сам по себе си, той я изпраща като пациент в собственото й спешно отделение! Но, поне предстоящата среща с красивия Франк (Адам Ферара) е една хубава перспектива.

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ 
(ONCE UPON A TIME)
СЕЗОН 1
Всяка сряда в 21.00
Този месец завладяващата драма посреща известни гости в ролята на герои от вълшебните приказки, заточени в малко американско градче – Ейми Акер от „Angel“, Емили де Равин от „Lost“ и Роджър Долтри от „Who“. Ролята на Долтри е и знак за появата на нови митове във филма: той се появява, когато злата Кралица от Бившата земя започва да крои план да открадне ценна вещ от своята посестрима – Кралицата на сърцата от Земята на чудесата.

ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА

(THE VAMPIRE DIARIES)

СЕЗОН 1
Всеки понеделник в 21.00

Понякога проблемите на Елена (Нина Добрев) не се различават от тези на която и да е млада жена – като неприятната двойна среща, която тя и Стефан (Пол Уесли) споделят с Керълайн и Мат този месец. В други моменти те са доста по-необикновени – както в случая, когато тя най-после научава истината за това как Стефан и неговият брат Деймън (Йън Сомърхалдър) са станали вампири преди много десетки години. Всичко това, плюс един смущаващ нов враг, едно шокиращо откритие по време на буря... и парадът на красотата в Мистик Фолс.

КАМЕРИЕРКА В МАНХАТЪН

(MAID IN MANHATTAN)

СЕЗОН 1
Всеки делничен ден в 16.00

Нещата не стават по-лесни за Мариса (Лици), и то не само поради класовите различия, които отначало изглеждаха като най-големият проблем между нея и потомъка на политическа династия Кристобал (Еугенио Силър). Когато Мариса бива заподозряна в кражба на бижута – естествено, в резултат от непочтените ходове на някои от най-долните персонажи – Мариса е отведена в затвора. Ситуацията е достатъчна лоша сама по себе си, но зад решетките я чакат и други опасности. За капак на всичко, резултатите от медицинските изследвания на сина й Лало са готови. Дали всичко с момчето ще бъде наред?

Семейни филми

ШАНТАВ ПЕТЪК

(FREAKY FRIDAY)

Вторник, 3-ти юни, в 21.00

В тази комедия със смяна на самоличности, една отрудена майка (Джейми Лий Къртис) и нейната непокорна дъщеря (Линдзи Лоън), които спорят непрекъснато относно коренно различните си приоритети, получават нов поглед върху избора на другата страна след консумацията на вълшебни бисквити, в резултат от която разменят телата си. Преди да се завърнат в собствените си тела и двете страни трябва да разрешат някои несправедливости. С участието на Марк Хармън (NCIS).

КАПАН ЗА РОДИТЕЛИ

(THE PARENT TRAP)
Вторник, 10-ти юни, в 21.00

Жизнерадостна комедия с участието на Линдзи Лоън в двойната роля на близначките Ани и Хали, които никога не са се срещали, защото са израснали поделени между двамата си родители  (Денис Куейд и Наташа Ричардсън). Докато шансът (или съдбата) не ги събира в един и същ летен лагер. Първоначалната враждебност отминава бързо, и скоро след като научават истината те разменят местата си, за да може всяка от тях да се срещне с родителя, когото не е познавала досега.

КИБЕР ПРЕСЛЕДВАЧ

(OFFLINE)
Вторник, 17-ти юни, в 21.00

Ашли (Миша Бартън) е млада художничка, белязана емоционално от трагичната нощ преди 13 години, в която родителите й са убити от нейния интернет-преследвач, чието лице тя никога не е виждала.
След прекараната терапия и годините, в които е стояла извън мрежата, Ашли получава признание като художник. Но, един детектив, работещ по неразрешения случай на убийството, прави изненадващо откритие, което доказва, че преследвачът й все още се спотайва в сенките.

ОПАСНОСТ НА ПЪТЯ

(ROAD TRIP)
Вторник, 24-ти юни, в 21.00

Напрегнат трилър с участието на Лон Лъфлин, който изследва докъде може да стигне една майка, поставена в ужасното положение да търси мъст за детето си. Ребека Майер изпълнява ролята на майка, чиято дъщеря е отвлечена и убита по време на обиколката им из колежите. И тъй като убиецът не е открит, Ребека се заема да въдвори справедливост по свой начин, като подмамва и убива престъпници. Шериф Емили Тобин (Кристен Далтън) е натоварена със задачата да сложи край на кръстоносния поход на отмъщението на Ребека.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара