Програмни акценти на Extreme Sports Channel за юни 2014

Снимка: Extreme Sports Channel
Ето ги и акцентите от канала за екстремни спортове през месец юни 2014 година.


Blood, Sweat and Gears (Season 5)
Всеки делнчен ден от 9-ти юни в 17:05 и 21:40


Гледайте пълния екшън на Световните финали по минибайк в Лас Вегас и впечатляващото интервю с Травис Пастана в сезон 5 на Blood, Sweat & Gears.

Но, това е само върхът на айсберга! Чакат ви също и ексклузивни филмови репортажи от Найтро Съркъс, фрийстайл МотоХ екшън от Монако в последното фрийстайл състезание „Монстър енърджи“, опит за световен рекорд по Гинес и един 5-годишен „МиниМото“ състезател, който вече е регистрирал официално скорост от 62 мили в час!

Включете телевизорите си, за да видите и епичното пътешествие на екипа на „МотоХ“ по време на надпреварата им в дербито „Ред бул соупбокс“ в Аликзандра пелис, както и филми за мото-акробати и едно незабравимо пътуване до Испания за „МотоХ“ фестивала.


Travellers with Skis (Сезон 1)
Всеки делничен ден двойни епизоди от 16-ти юни в 18.30 и 22:35

Travellers with Skis (Сезон 2) 
Всеки делничен ден двойни епизоди от 23-ти юни в 18:30 и 22:35


Travellers with Skis е филм за живописното пътешествие на трима фрийстайл скиори, тръгнали по света в търсене на сняг и подходящи места за каране на ски. А местата, в които човек никога не би очаквал да види сняг, са: Канарските острови, Мароко, Ливан, Дубай, Турция, Гърция…

Сериалът проследява пътуването на храбрите авантюристи из Индия, Япония, САЩ, Канада и Европа.

Гидовете на филма са Ян-Ерик Бломберг (Блуми), Яни Нигард и Арто Маява – пионери на новата ски шола във Финландия и най-добрите фрийстайл скиори на страната.


Непосредствен достъп до екшън на живо от стотици събития на адрес: www.extreme.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара