Футболна академия Cartoon Network „пренася” Бразилия в Европа!

Снимки: Cartoon Network
Това лято децата могат да спечелят тренировъчна сесия с професионалния Бразилски футболист Луис Густаво

На 16 май стартира третото поредно издание на успешната инициатива Футболна академия Cartoon Network. В очакване на първия съдийски сигнал от финалите за Световната купа по футбол, Футболна академия CN „пренася” Бразилия в Европа, а победителят във Футболна академия CN 2014 ще може да научи нови футболни движения от самия Луис Густаво.
Луис Густаво е щастлив от факта, че е лицето на Футболна академия CN за тази година.
‘Футболното лято на 2014 е много специално за мен! С нетърпение очаквам финалите на Световната купа, Футболната академия Cartoon Network и футболните трикове, които ще представят децата. Ще бъде толкова забавно да поиграя с победителите,’ казва футболистът.  
Винаги съм обичал да играя футбол с деца. Със сигурност ще науча много, докато тренирам с победителите на Футболна академия Cartoon Network и ще бъда щастлив да им покажа някои неща.’ ‘Искам да дам на децата възможността да научат нещо от мен. В същото време съм любопитен да видя какви футболни номера „крият” в своя арсенал.’
Във Футболна академия Cartoon Network могат да вземат участие деца под 15 годишна възраст като качат на уебсайта на Cartoon Network от 16 май до 13 юни клип със своите най-впечатляващи футболни умения. От края на периода за качване на клиповете онлайн до 29 юни, всички деца ще могат да гласуват за клиповете, които им харесват най-много. На 1 юли ще бъде обявен победителят, който това лято ще пътува до Европа със свой родител или настойник, за да направи една ексклузивна тренировъчна сесия с Луис Густаво. Освен с качване на клипове с футболните им умения онлайн, тази година децата ще могат да участват в състезанието и по други начини. Тези, които знаят всичко за футбола могат да докажат това в Тест, който ще публикуваме на сайта, или да ни изпратят клип с най-оригиналния начин, по който ликуват след футболна победа.


Луис Густаво
Луис Густаво (23 юли 1987) е Бразилски футболист. От август 2013 той играе за Германския Волфсбург като полузащитник. Густаво е поканен в Бразилския национален отбор по футбол през 2011 от тогавашния треньор Мано Менезес за приятелски мач срещу отбора на Германия. Дебютът му като Бразилски национал е на 10 август в 86-ата минута на мача. През 2013 е повикан за FIFA Купата на Конфедерациите, която Бразилия печели с 3:0 срещу Испания. Густаво играе във всички мачове.

Футболна академия Cartoon Network
За трета поредна година Cartoon Network организира Футболна академия CN – състезание за млади футболни таланти, което протича в осем различни страни (Белгия, България, Германия, Унгария, Холандия, Полша, Румъния и Русия). След Робин ван Перси и Лукас Подолски, тази година децата могат да спечелят тренировъчна сесия с Луис Густаво – Бразилски футболен национал. Победителят във Футболна академия CN се определя от жури измежду 20-те клипа, събрали най-много гласове. Той или тя ще пътува през това лято до Европа, за да се присъедини към победителите от останалите Европейски държави за нещо, което се случва веднъж в живота – тренировъчна сесия с професионален футболист.


Футболна академия Cartoon Network в България.
От 24 май Cartoon Network ще „доведе” Луис Густаво в България, създавайки нов вид действителност.
Децата от различни кътчета на България ще имат шанса да тренират на световно ниво с цифрова версия на Луис Густаво на специален терен на Футболна академия Cartoon Network. Благодарение на революционна технология за създаване на комбинаторна действителност, на огромен ТВ екран, децата ще виждат как самите те играят футбол с Бразилския футболист. Той ще им покаже някои футболни трикове и със сигурност ще завладее въображението им. Така децата ще се вдъхновят да покажат най-добрите си умения и да се състезават за наградата.
Обиколката на Футболна академия Cartoon Network е първото спортно събитие от този тип с детска насоченост и ще се проведе в София (24.05 и 25.05 на Паметника на Съветската армия), Пловдив (31.05 и 01.06 на Централния площад) и Бургас (07.06 и 08.06 на Площад Атанас Сиреков). Каним и всички родители, които ще доведат своите талантливи деца да се включат в събитието, защото ще бъде забавно за всички – обещаваме.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара