Лошо момче и известен певец в битка за женското сърце – в новия сериал „Една любовна история” от 29 май по bTV

Снимка: bTV
Новият романтичен сериал „Една любовна история” ще завладее ефира на bTV от 29 май, четвъртък, от 20:00 часа. История за романтика, гняв и мъст ще разкаже новата поредица по bTV.


Джейлян е млада и красива жена, която е преживяла редица от разочарования, след които е загубил надежда животът й да се подреди. Тя живее в Истанбул и работи като стилист за известен певец - Толга. Постигнала е всичко, което някога е искала, освен голямата любов. Джейлян е лудо влюбена в Толга, но за нейно съжаление, той не изпитва същото.

Коркут е млад и красив младеж, който води скромен живот в Германия. След като родителите му са го изоставили като малък, той е бил осиновен, а приемното му семейство отново го е изоставило.

Джейлян заминава за Германия, за да заснеме новото видео на Толга. По традиция, тя се опитва да угоди на всичките му прищевки, но явно това не е достатъчно. Чашата прелива и стилистката решава да си тръгне за Истанбул. По пътя за летището документите и багажа й са откраднати. Случайно среща Коркут и го моли за помощ. Нито един от двамата не осъзнава, че се е изправил лице в лице с истинската любов.

След инцидента с Джейлян Коркут се прибира вкъщи и заварва покана за сватбата на бившата си приятелка, която го е напуснала заради бедността му. Той решава все пак да отиде на церемонията, където е прострелян в главата. Лекарите успяват да спасят живота му, но не успяват да извадят куршума. Прогнозите са, че той ще живее не повече от година. Коркут решава да се прибере в Истанбул, където да прекара остатъка от живота си.

„Една любовна история” проследява любовта, надеждата, гнева, конфликта и чувството, че е предаден, когато Коркут научава, че родната му майка е богата, а брат му – известен и живеят охолен живот в Истанбул. Лъч надежда се появява, когато отново среща случайно Джейлян.

Дали Коркут ще успее да забрави миналото и да изживее спокойно остатъка от дните си или ще тръгне по пътя на отмъщението? Ще успее ли Джейлян да промени хода на събитията? Всичко това зрителите ще разберат от новия сериал „Една любовна история” – от 29 май от 20:00 часа само по bTV.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Не искам да коментирам турския сериал,крайно време е да се спрат с тях,а сега към телевизия.бг можете да обновите програмата на бнт1 за др. седмица в петък и събота има малко корекции,като осн.промяна е,че на 23 май петък от 21.40 ще се излъчи мачът Левски-Лацио по случай 100г. Левски. (Поздрави на сайта).

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара