Всичко по четири в петия полуфинал на „България търси талант”

Снимка: bTV
Авторът на хита „Муу, Муу” ще се бори за участие във финала на шоуто


След впечатляващите изпълнения в понеделник, вчера вечерта бе ред и на резултатите от четвъртия полуфинал на шоуто „България търси талант”. Българската поп звезда VenZy завладя сцената и повдигна настроението на всички в залата преди обявяването на крайните резултати. Емоциите взеха връх, когато дойде време талантите да чуят какъв е вотът на зрителите. След представянето си на четвъртия полуфинал място на последния етап в шоуто си осигуриха акробатичното трио Силвина, Моника и Евгения, както и красивите гласове на фолклора – Миропка, Десислава, Маринела и Николета. На косъм бяха така харесваните Marching Band, които получиха гореща подкрепа от град  Златица, но това не им донесе така желаното присъствие на финала. Драматизмът в шоуто по време на живите предавания за пореден път бе проследен от огромна част от зрителите и най-вече младите хора и вече съвсем естествено се превръща в основния избор на близо 37 % от аудиторията.      

На 12 май от 20.00 часа предстои предпоследният полуфинал на „България търси талант”. А това означава нова седмица, нова доза таланти и още повече напрежение. На сцената на шоуто ще се изявят нови 10  златни участници, които ще дръзнат да застанат в светлината на прожекторите. Предстои танците да бъдат умножени по четири с това, което са ни подготвили Тереза Георгиева, Емил Миланов, Бейхайдин Симеонов и NNS CREW. Златната четворка Цветомир, Симон, Любо и Симеон от Team Deception ще покажат какви фокуси са усъвършенствали и научили. Числото четири присъства и дори е надхвърлено и в броя предстоящи музикални изпълнения на Адрияна Стефанова, Стефан Кеманаджиев, Борислава Цекова, Voice Land и така незабравимият Константин Кучев, който взе акъла на всички по време на кастингите с авторското си изпълнение „Муу, Муу”.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара