Дългоочакваното завръщане на „Революция Z” - от 16 юни по bTV Cinema

Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа


Дългото чакане за верните фенове на „Революция Z” ще приключи съвсем скоро. Хитовата музикална романтична драма се завръща на 16 юни от 20:00 часа по bTV Cinema с епизодите от първите два сезона. След като си припомнят как пламна любовта между тийнейджърите, как се събра групата и как се заплетоха интригите между учители и ученици, зрителите ще видят и премиерните серии от трети и четвърти сезон, които ще стартират на 16 юли. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от лятото.

Стотиците запитвания във Фейсбук страницата на сериала  www.facebook.com/revoliuciyaZ недвусмислено доказаха, че нетърпението сред младата аудитория ескалира прогресивно. За да успокои феновете на Революция Z, вокалистката на групата Джулия Бочева се ангажира с тежката задача да отговаря лично на най-ревностните сред тях  и им обеща много забава през цялото лято. Тя отделя време между ангажиментите си в НАТФИС, репетиционната и ежедневните си задачи, за да сподели  с активните потребители, които достигат до 2600 на ден, и своето желание да види новите серии в ефира на bTV Cinema.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара