Сезон 4 на "Убежище" премиерно по Diva Universal през юни

Снимка: Diva Universal
Шест месеца след драматичния обрат на събитията, отбелязал кулминационната точка на предишния сезон, „Убежище“ се завръща отново по Diva Universal с премиерата на сезон 4 в четвъртък, 26 юни, в 21:00 часа.


Със завръщането на хитовия научно-фантастичен филм, Одри Паркър (Емили Роуз) най-после се появява отново, но с това заплахата от Бедите не намалява. Но, можем ли да сме сигурни, че тя е същият човек? И каква е връзката й с тайнствения непознат Уилиам (Колин Фъргюсън)?
Дюк (Ерик Балфур), както и зрителите, е запратен неподготвен в това ново бъдеще, така че може да им служи като гид в предстоящите събития, когато Бедите ще вземат още по-голям връх…

По-късно Одри, Нейтън (Лукас Брайънт) и Дюк са принудени да се надпреварват с времето, за да установят коя е причината хората да станат твърди като камък и че жителите на Убежището са в плен на Беда, която превръща сънищата им в ужасни кошмари. В същото време Дюк се оказва в затруднено положение, опитвайки се да се справи с досадния си брат.

Филмът „Убежище“, създаден на базата на романа „Колорадеца“ от известния писател Стивън Кинг, проследява случващото се с бившия агент от ФБР Одри Паркър, която става ченге в малкото градче Хейвън от щата Мейн, за да открие скоро тайните на града, които представляват ключ и към загадките на собственото й минало.

Четвъртият сезон на„Убежище“ ще започне с двоен епизод в четвъртък, 26 юни, в 21:00 ч. Всяка седмица ще се излъчва двоен епизод по същото време, само по Diva Universal!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара