FOX Life & FOX Crime - премиерите през юли 2014

Снимка: FOX
Представяме Ви премиерите по каналите на FOX за следващият месец.


FOX LIFE

Подли камериерки – сезон 2
от 28 юли, понеделник, в 22:45 часа
премиера за България

„Подли камериерки” се развива в свят, където убийство се сблъсква с хаос в именията на най-богатите и могъщи семейства в Бевърли Хилс. Класовата борба никога не е била толкова забавна и мръсна, колкото в този малък анклав, в който персоналът е също толкова умен, духовит и направо лукав, колкото и работодателите. В центъра на сериала е сплотена група от камериерки - Марисол (Ортис), Роузи (Рамирез), Кармен (Санчес), Валентина (Ганем) и Зойла (Рейес), които са свързани чрез работата си, борбата в живота и мелодраматичната вселена, която поглъща работодателите им. В „Подли камериерки” участват и Сюзън Лучи, Грант Шоу, Ребека Уисоцки, Том Ъруин, Мариана Клавено, Мат Седеньо, Мелинда Пейдж Хамилтън и Дрю ван Акер. Този сезон към тях се присъединяват Доминик Адамс, Джоана Адлър и Колин Уудуел.
След разкриването в миналия сезон на убиеца на Флора, шокиращия арест на Роузи от имиграционните служби, срива в отношенията между Валентина и Зойла и фалшивия годеж на Кармен, вторият сезон обещава да осигури още по-голямо вълнение. В Бевърли Хилс се появява вълна от престъпна дейност, което поставя жителите му в уязвимо положение. Междувременно Марисол започва нова връзка, но бързо открива, че у новия й любим има някои тайни. Нуждата на Зойла да контролира всичко започва да се отразява върху личния й живот, конкретно по отношение на Валентина, която в момента работи за изненадващ нов работодател. Имигрантският статут на Роузи е постоянно под въпрос, докато Кармен се гмурва в живота в светлината на прожекторите като годеницата на поп звезда.

Ана Ортис като Марисол Суарес
Дания Рамирес като Рози Фалта
Розлин Санчес като Кармен Луна
Джуди Рейес като Зойла Диас
Ребека Уисоцки като Евелин Пауъл
Том Ъруин като Ейдриан Пауъл
Мариана Клавено като Пери Уестмор
Грант Шоу като Спенс Уестмор
Сюзан Лучи като Женевиев Делатур


FOX CRIME 


Мостът – сезон 2 
от 14 юли, понеделник, от 21:55 часа
премиера за България 

„Мостът“ е съвременен криминален трилър, изследващ напрежението на границата между САЩ и Мексико. Соня Крос (Даян Крюгер) се изправя пред редица трудности, партнирайки си с номинираният за Оскар – Демиан Бичър (Марко Руиз). Силните им характери и безотказната последователност са провокирани от премислените ходове на сериен убиец.
Втори сезон ни разказва за Марко, който се съвзема от смъртта на сина си, но продължава да се бори с корумпираната полиция. Що се отнася до Соня – тя има неочаквана среща с мъж, свързан с миналото ѝ. Той ще се опита да застане между нея и шефа ѝ. Последвалите случаи неочаквано ги въвличат в мрежа от пране на пари и полицейска корупция. Продължава и нарко-войната, царяща по улиците на Ел Пасо. Този път обаче случаите не остават далеч и от пресата, която в лицето на репортерите Даниел Фрай и Адриана Мендез ще пресече пътя на Марко и Соня. Шарлот Милрайт ще трябва да направи невъзможен избор между световете на Американското правителство и Мексиканския картел – две неща, които ще се окажат доста трудни за нея. Междувременно Стивън Линдър продължава борбата си за справедливост на мексиканските имигранти – нещо, в което вярва и влага всичките си усилия.
Не пропускайте нови мистерии и заплетени случаи. Гледайте втория сезон на „Мостът“, където Соня и Марко отново са по петите на престъпността.


Веществени доказателства: Париж – сезон 7
от 7 юли, от понеделник до петък, от 20:55 часа
повторение
   
Лабораторията за криминални анализи R.I.S. (Научни методи за разследване) е сърцето на полицейската криминология, която помага на следователите в техните разследвания. Задачата на учените е да възстановят престъплението парче то парче, да съставят правдоподобен сценарий от уликите и да отговорят на въпросите „как” и „защо”, за да определят почерка и мотива на престъпника.
Секцията R.I.S. е ръководена първо от Марк Вентури, а след това от Жил Саняк, който координира действията на патолога Алесандра Жофрен и криминолозите Натали Гисбер – биолог, Юго Шалонж – физик и химик, Жули Лабро – специалист по електроника и Малик Беркуи – балистик. Вентури е в постоянен контакт с Пиер Моран – капитан на регионалното полицейско управление. Всички работят за постигането на една и съща цел: да изправят пред правосъдието престъпниците, като представят неоспорими доказателства.

Жан-Пиер Мишел
Пиер-Лу Ражо
Орели Баргем
Барбара Кабрита
Стефан Мецгер
Лоран Олмедо

Веществени доказателства: Рим – сезон 1
от 17 юли, от вторник до петък, от 20:50 часа
повторение

Отделът по криминология (RIS) към Карабинерите се завръща с нов актьорски състав и този път в столицата на Италия.
Даниеле Джирели и колежката му Флавия са прехвърлени в Рим, където Лучия Бранкато е назначена за ръководител на екипа. Лучия, която още свиква с новото назначение, трябва да ръководи специалист по експлозивите, бивш спортист, пряма специалистка по генетика и нетърпелив инспектор от работническата класа, който няма никакъв опит, но пък притежава добра интуиция.
Заедно те ще сформират изключителен екип, чийто талант ще бъде подложен на изпитание от верига престъпления, зад които стои престъпен гений.

Еуридиче Аксен
Фабио Трояно
Мари Петруоло
Примо Реджиани
Джун Ичикава
Марко Росети


Престъпни намерения – сезон 7
от 15 юли, от вторник до петък, от 21:55 часа
повторение

ПРЕСТЪПНИ НАМЕРЕНИЯ разказва за елитен екип към ФБР, който анализира най-извратените престъпни умове в страната, като предвиждат следващия им ход, преди да са го направили. В екипа за поведенчески анализ най-опитният агент е Дейвид Роси – един от основателите на отдела, който се връща, за да помага на колегите си да решават най-заплетените случаи. Начело на екипа е специален агент Арън Хочнър – изключителен профайлър, способен да печели доверието на хората и да научава тайните им. Останалите членове са Емили Прентис – дъщеря на високопоставени дипломати, която е работила с Хочнър; специален агент Дерек Морган – експерт по маниите; специален агент доктор Спенсър Рийд – класически неразбран гений с висок коефициент на интелигентност и затруднения в общуването; Дженифър Джару – Джей Джей – самоуверена млада агентка, която е връзката на екипа с централата на ФБР и Пинелъпи Гарсия – компютърна специалистка, която помага на отдела в разследванията. Всеки от членовете  помага с уникалните си умения за разкриването на мотивите и емоционалните механизми на хищниците, за да бъдат спрени.

Паджет Брюстър като Емили Прентис
Ей Джей Кук като Дженифър Джару
Джо Мантеня като специален агент Дейвид Роси
Шемар Мур като Дерек Морган
Матю Грей като д-р Спенсър Рийд
Томас Гибсън като Арън Хочнър
Кирстен Вангснес като Пинелъпи Гарсия

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара