JimJam - Програмни акценти - Юли 2014

ПРОДЪЛЖАВАЩА ПРЕМИЕРА: Горски приятели
Всеки ден в 09:00,10:20 и 13:40



Дълбоко в гората се крие старото племе Муму, състоящо се от древни и тайнствени елфи-насекоми. Начело на племето стои възрастна учена и мъдра богомолка. Тя и веселата пееща леля Цикада предвождат група от палави бебета-насекоми в гората, в която всички живеят щастливи и доволни.

Племето Муму е рай за елфите-насекоми. Бебетата-насекоми  се наслаждават на слънцето, игрите, приятелството, щастието и изненадите всеки ден, светът на Муму се характеризира с чистота и простота. Тук пътят към щастието и веселието е много лесен. Тук всеки ден нещо докосва сърцата ни.

Приказен свят: Класически приказки
Царят на джунглата, Красавицата и звярът, Камелот, Пътешествията на Гъливер, Херкулес

Гледайте „Приказен свят“ - колекция от безсмъртни запленяващи приказки през уикендите по JimJam този юли.
„Приказен свят“ е подборка от отличени с награди илюстровани вълшебни разкази, сред които „Аладин“ „Красавицата и звярът“, „Камелот“, „Пътешествията на Гъливер“ и „Снежанка“.
Създадени от бивши художници на Дисни, всички фантастични и незабравими приключения са озвучени с оригинална музика от известни композитори, с което тази класическа колекция превъзхожда всяка други анимирана класика. Филмите са не само забавни, но имат и възпитателна стойност, учейки децата на такива непреходни ценности, като приятелство, приемане на другостта, честност и хармония.

Царят на джунглата
Събота, 5ти юли в 11:00 и 18:00

Един неамбициозен лъв от джунглата е изправен пред трудната задача да спаси царството си в тази прекрасно анимирана, пълна с музика класическа приказка за цялото семейство! Лъвът Максимилиан е себичен владетел на приказна империя в джунглата – до момента, в който бива отвлечен от жадна за власт хиена. Тогава хрисимият брат-близнак на Максимилиан се заема да спаси положението!

Красавицата и звярът
Неделя, 6ти и събота, 12ти юли в 11:00 и 18:00

Чудесно анимиран вълшебен разказ, в който има магическо приключение, романтична любов и много музика – неустоима нова адаптация на безсмъртната класическа приказка.

Камелот
Неделя, 13ти и събота, 19ти юли в 11:00 и 18:00

Да се върнем назад през мъглите на времето в славната ледена епоха на митичния Крал Артур, магьосника Мерлин и храбрите Рицари на Кръглата маса, влизайки в магическото безсмъртно царство на Камелот! Отгледан като осиновено дете на великия магьосник Мерлин и чародейката от остров Авалон, Артур израства до положението на могъщ крал, който обединява цяла Британия.

Пътешествията на Гъливер
Неделя, 20ти и събота, 26ти юли в 11:00 и 18:00

Анимирано приключение в гигантски мащаб в тази пълна с въображение, музика и смях нова версия на „Приключенията на Гъливер“, която разказва историята на едни мънички хора, които научават големи уроци за живота, любовта и спагетите! Попадайки след корабокрушение на неизвестен остров, младият Гъливер се събужда, за да разбере, че се е оказал в плен на миниатюрните жители на царството на лилипутите. Гъливер успява да спечели доверието им и да предотврати жестока война със съседния остров ЛаФуско, като научава лилипутите да бъдат толерантни към различията на другите.


Херкулес
Неделя, 27ми юли в 11:00 и 18:00

Пътешествие назад във времето в епоха, пълна с древни тайни, свръхчовешки подвизи и спиращи дъха митични приключения в този напрегнат анимиран разказ за най-силния герой, живял някога на земята!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара