Спряха ТВ7

От малко повече от час каналите ТВ7, Супер7 и Нюз7 липсват в мрежата на Булсатком.


На мястото на трите канала, които наскоро бяха преместени на нови позиции има цветова графика. По-рано днес стана ясно, че изпълнителният директор Десислава Тошева вече не е част от медията.

Според информации от различни сайтове е заличен целият Съвет на директорите, в който влизат Десислава Тошева и двама чужденци - Патрик Виктор Йозеф Мартин и Александър Фогел.

Във внесените документи не се посочва кой ще бъде назначен на тяхно място.

Днес нито досегашният изпълнителен директор, нито пиарите на телевизионната група (TV7, News7, Super7) отговарят на телефоните си.

На въпроса кой управлява сега телевизията, не можа да отговори и синдикът на TВ7 ЕАД Панайот Велков. Той бе назначен, след като притежаваната от Николай Бареков продуцентска къща „Ноу фрейм медия България“ ЕАД поиска производство по несъстоятелност на ТВ7 ЕАД.

Според Велков телевизиите нямат ръководство, а от работното си място отсъства дори главният счетоводител. Синдикът не знае кой е най-високопоставеният служител, ръководещ дейността на оперативно ниво, понеже - по думите му - тази информация се крие от него. "Това са основните въпроси - кой управлява и кой плаща. Хората казват, че не са получили заплати", добави Панайот Велков пред OFFNews.

По думите на служители на телевизията работният процес тече в обичайния си ход. Не е ясно какъв е проблема при Булсатком, тъй като при конкурентния оператор Виваком каналите си вървят. Ще следим ситуацията около ТВ7 и нишовите канали.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара