Война се разгаря в 197-мо и в „Революция Z”

Понеделник вечер от 20:00 часа по bTV Cinema Кадиев ще влезе като рефер във войната между Тино и Боби в „Революция Z”.
За да оправят последствията от отделните си клубни гостувания двата лагера ще се видят принудени да работят заедно. Но напрежението не намалява.


Друг, обаче, ще реши проблема между музикантите. Най-неочакваното признание ще изкара много истини наяве, а безобиден междукласен скандал ще се превърне в истински метеж. Измежду гневните страни ще се открои истински рицар, но проблемите отново ще се изсипят върху плещите на Цеков. И този път може да се окажат фатални.

Съвместното съжителство на Савов и Маринова прераства в нещо повече от грижа за детето. Чувствайки дефицит в личния си живот, Деси ще опита да повери малкия на баща му. Но ревността се загнездва в душата на физика и той ще саботира романтичните й срещи.


Междувременно „Революция Z” отново ще се окажат в опасна за живота си ситуация. И единственият им изход се оказва Фипо да си хване ново гадже. Но дали само до това ще се ограничи жертвата от страна на младежите, зрителите на bTV Cinema ще разберат вторник вечер от 20:00 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара