Cartoon Network през септември 2014

Cartoon Network пуска нови епизоди на няколко от своите анимации през месец Септември.


ЕЛМОР ОБРАЗОВА
НОВИ ЕПИЗОДИ

Премиера: понеделник, 1 септември от 16.25 ч.
Всеки делничен ден от 16.25 ч.

Отново на училище!
В навечерието на новия сезон обръщаме поглед към изминалата учебна година в гимназия „Елмор”. Ще интервюираме всички, за да разберем какво се случва, след като удари първият звънец.
Някога запитвал ли си се какво би било да си съученик на Гъмбол? Сега ще разберем какво мислят по въпроса останалите герои.
Това далеч не е всичко – от 16.25 ч. на 8 септември децата ще могат да проследят новите епизоди от „Невероятният свят на Гъмбол”. Готови ли сте за най-щурите и интересни приключения на Гъмбол?

ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ
НОВ СЕЗОН

Премиера: понеделник, 29 септември от 19.55 ч
Всеки делничен ден от 19.55 ч

„Време за приключения”, комедията, превърнала се във феномен, се завръща тази есен с нов сезон!
От 29 септември само по Cartoon Network ви очакват възхитителен хумор, главозамайващи приключения и герои, които няма как да забравите!
И тъй като приключенията винаги са заради принцеси (всъщност, някой знае ли точния им брой в Ооо?), феновете ще се срещат с всяка от тях и ще могат да участват в супер-интересния Маратон с Време за приключения: Най-обичаните принцеси, чийто старт ще бъде даден на 27 септември от 09.00 ч.

ЧИЧО ДЯДКО
НОВИ ЕПИЗОДИ

Премиера: понеделник, 22 септември от 20.20 ч.
Всеки делничен ден от 20.20 ч.

Добро утро!
„Чичо Дядко” се завръща по Cartoon Network с нови епизоди.
Чичо Дядко и неговите приятели (Г-н Гюс, Стийв Пицата, Чантобух и Летящата тигрица) разрешават всеки проблем на всяко дете и това винаги става по най-неочакван начин. Те пътуват с магическа каравана, за да стигнат до всяко дете в беда и накрая се оказва, че срещата с Чичо Дядко е променила завинаги живота на хлапетата.
От 22 септември се смейте на воля и с пълно гърло - всеки делничен ден от 20.20 ч!

ПЪЛНА ДРАМА: ОСТРОВ ПАКИТЮ
НОВИ ЕПИЗОДИ

Премиера: четвъртък, 28 август от 17.05 ч
Всеки делник от 17.05 ч
Финал: понеделник, 15 септември

Нов сезон – нова локация: Остров Пакитю! Не изпускайте забавните моменти, когато новите 14 участници ще се изправят лице в лице с най-вледеняващите предизвикателства досега. Присъединете се към Крис Маклийн и бъдете пред екрана всеки делник от 17.05 ч., за да проследите приключенията на острова!
На чия страна ще бъде късметът този път? Никой все още не знае. Сигурни сме в едно - че всички състезатели бленуват наградата от 1 милион канадски долара!
Гледайте „Пълна драма: Остров Пакитю” и вижте кой ще отнесе приза у дома.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара