Food Network през септември 2014

През месец септември по Food Network ви чака международно приключение. „Street Eats“ ще ви разведе из улиците по света в търсене на очарователни местни гастрономични сцени и традиции – почерпете вдъхновение и създайте собствена вкусна световна кухня!
Очарователната двойка от „Recipes That Rock“ – Алекс Джеймс и Мат Стоун, се завръщат във Food Network и канят зрителите да ги придружат на гастрономично пътешествие из чудесната Югозападна Австралия. Това е храна в компанията на рок-енд-рол! През септември ви чакат и нови сезони на любимите ви предавания по Food Network като „Chopped“, “Rachael vs Guy: Celebrity Cook Off“ и „Diners, Drive-Ins and Dives“.

Street Eats (S1) – Нова програма – от 22-ри, всеки делничен ден в 08:40 и 12:00

Храната е една от основните причини, които карат хората да пътуват. Най-доброто място, където можете да откриете най-автентичните местни гастрономични сцени по света, са улиците! Няма по-подходящо място, където можете да се смесите с местните жители и да хапнете нещо бързо, евтино и типично за местната култура. В някои страни уличната храна е лакмусът за традициите. Опитайте телешки език по Средиземноморското крайбрежие, миризливо тофу в Тайпей, воден бивол в Ню Делхи или месо от костенурки или броненосец в Колумбия. За посетителите винаги е изключително вълнуващо да научат толкова много неща за хората и техните истории. „Street Eats“ пътува из Латинска Америка, Африка, Средния Изток, Азия, САЩ и Европа, за да достави преживявания на зрителите, които може никога да нямат възможност да опитат нещата лично.

Recipes that Rock (S2) – Нов сезон – от 8-ми, всеки делничен ден в 10:20, 14:55 и 01:20

Алекс Джеймс е баскитарист в английската рок банда „Блър“. Освен това, той е и писател, фермер, баща и производител на сирене. Майстор-готвачът Мат Стоун има ресторанти в Пърт, Мелбърн и Дисни. Мат има татуси на целите си ръце, скейтборд и си пада по футбола и рокендрола. В този сезон на „Recipes That Rock“ ще преживеете забавления и приключения в Голямата южна пустош в търсене на най-добрата от най-добрите растителни, птичи и животински храни, предлагани от производителите. Освен това, Алекс и Мат ще обходят Олбъни, Денмарк, Франкланд ривър, Стърлинг рейнджис, Порногъръпс и много други места от югозападната част на Австралия.
Сезон 2 започва с вкусни стриди в Ойстър Харбър,  Олбъни, и забавно посещение в местната дестилационна за уиски. В следващите епизоди любознателният тандем открива уникален начин за отглеждане на кокошки-носачки, запознава се със световноизвестния деликатес Абалоне, а за завършек на сериала ще има грандиозно парти в чест на всички прекрасни продукти и чудесни хора, които водещите са срещнали в тази великолепна част на света.

Освен това, този месец:

Chopped (S17) - Нов сезон – от 8-ми, понеделник до четвъртък в 15:45 и 21:10
Rachael vs Guy: Celebrity Cook Off (S2) - Нов сезон – от 15-ти, всеки делничен ден в 14:05 и 20:20
Diners, Drive-Ins and Dives (S18) - Нов сезон – от 15-ти, всеки ден в 17:50 и 23:40

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара