TV Ratings: bTV Action е най-гледания кабелен канал за всички времена

 Двубоят Лудогорец – Стяуа превърна bTV Action в най-гледания кабелен канал в България за всички времена

Дялът на младата мъжка аудитория (18-34) е с близо 10 пъти по-голям от този на Нова ТВ

Епичната битка за влизане в групите на Шампионската лига между Лудогорец и Стяуа вчера превърна bTV Action в най-гледания кабелен канал в България за всички времена сред аудиторията на възраст 18-49 г. Средният дневен дял на канала е 11,9%, което е най-високият резултат, отчитан в български тематичен канал. Данните са на ГАРБ.

По време на излъчването на срещата от плейофите на Шампионска лига вчера дялът на младата мъжка аудитория на възраст 18 - 34 г. е 44.57%, което е с почти 10 пъти повече от зрителския дял на третата в класацията програма Нова ТВ. Дялът на зрителите на възраст 18 – 49 г. и 18 – 34 г. е с над четири пъти по-голям от третата в класацията телевизия.

Днес от 18.45 ч. е жребият, който ще определи предстоящите съперници на Лудогорец в груповата фаза от елитния шампионат. Прякото предаване по bTV Action започва в 18:30 ч. с коментарно студио.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара