DIVA представя освежаваща промяна на бранда и нова екранна визия

Днес Universal Networks International (UNI) анонсира освежаваща промяна на своя канал, насочен към дамската телевизионна аудитория -  DIVA.
Каналът представя едно ново позициониране и нова екранна визия, които ще утвърдят позициите му на забавен, будещ  доверие, привлекателен  и пристрастяващ зрителите канал. Промяната на канала е видима на телевизионните екрани в България от 24ти септември.  

„Ние инвестирахме в тази освежаваща промяна, за да развием този популярен бранд и да го направим още по-привлекателен както за нови, така и за настоящите му зрители“, казва Колин Маклауд, Изпълнителен директор „Развиващи се пазари“ на  Universal Networks International. „Новата екранна визия на DIVA и богатото разнообразие от програми, което предлага рейтингови драми и вдъхновяващи документални програми, ще утвърдят DIVA като уникален канал, който насърчава зрителите да се забавляват, да се отпуснат и да бъдат себе си.“  

Като част от освежаването на канала, DIVA ще започне премиерното излъчване на хитовия американски сериал „Чикаго в огън“ на печелилия награди „Еми“ изпълнителен продуцeнт Дик Улф („Закон и ред“) от 12ти октомври. Този нов сериал ще даде на зрителите уникален поглед към живота на всекидневните герои – пожарникарите, спасителните отряди и парамедиците, чиито действия са на ръба между живота и смъртта всеки ден.

Зрителите на DIVA могат да очакват и новите сезони на техните любими сериали като „Анатомията на Грей“ (сезон 8), „Отчаяни съпруги“ (сезон 8), „Менталистът“ (сезон 3), „Ченгета новобранци“ (сезон 5) и много други.
Също така, за да повиши удоволствието на зрителите от телевизионните продукции, които предлага, DIVA преминава към широкоекранен формат от 24ти септември.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара