Таен остров и скрит участник ще провокират зрителите на Survivor Камбоджа от 15 септември по bTV

На 15 септември в 20:00 часа по bTV един скрит участник и таен остров ще променят драматично стратегиите на двайсет и двамата претенденти в предизвикателството Survivor.
Племената на феновете и звездите не подозират за новите елементи в играта, които ще останат дълго скрити и ще доведат до вълнуващи обрати в тактиката.

Екипът на световния екстремен феномен предизвика единайсетте звезди, които пристигнаха в Камбоджа със самочувствието, че са подготвени за всичко – климат, животни, глад и силни противници. Но Survivor няма да позволи на никого и минутка комфорт. Събитията в страната на червените кхмери ще бъдат динамични, средата - враждебна, а приятелствата и коалициите – нестабилни.

Не по-малко изненади очакват и феновете в Survivor, защото да си по-силен от всеки означава не само да имаш добра стратегия, но да бъдеш постоянно бдителен и гъвкав. Съотборниците в племето тепърва ще се опознават, ще разпределят ролите, ще създават фракции и ще търсят формулата, за да изградят работещото сътрудничество, което ще им гарантира провизии за оцеляване в джунглата.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара