24 Kitchen през ноември 2014

Две премиерни поредици по кулинарния канал следващият месец.


Най-добрите готвачи на света
всяка събота и неделя от 16:00 часа 

Телевизионна поредица за днешните най-влиятелни, известни и уважавани готвачи по света– тези, които оформят пътя към творческата кухня. Ще открием техните кулинарни философии, методи  и творения. Готвачите ще разкрият тайните на тяхната креативност, ще покажат приготвянето на техните ястия и ще демонстрират техники, процеси и нововъведения, които са довели до техния уникален и забележителен стил. Тези 13 готвачи ще отворят вратите на своите кухни за водещата - младата американска готвачка Кейти Бътън, която има успешен ресторант в САЩ. Кейти ще споделя със зрителите привилегията да се срещне лице в лице с тези кулинарни гении. Тя ще се присъедини към ежедневието на готвачите за да открие как те мислят, работят и как се грижат за кухните на най-добрите ресторанти. В техните кухни ще видим личните им специалитети и всичките трикове и техники нужни за да се направят.
Те са Джоан Рока, Андони Адуриз, Майкъл Брас, Гастон Акурио, Масимо Ботура, Грант Ачатз, Алекс Атала, Майкъл Герард, Даниел Хъм, Хосе Андрес, Хуан Мари Арзак и Феран Адриа - някои от централните фигури на готварската революция, която разтресе света.

Курсът по готварство на Гордън Рамзи 
всеки четвъртък от 13:00 часа 

Гордън Рамзи е професионален готвач от повече от 20 години. Обучен е от някои от най-добрите готвачи в света, след което той самият е обучил много други. В тази поредица, той ще елиминира цялата сложност на готвенето и ще ни научи да приготвяме невероятни храни с лекота.
Новата поредица цели да даде на зрителите, желанието, самочувствието и вдъхновението, нужни за да започнат да готвят вкъщи. Независимо дали вече обичате готвенето, или сега се учите, Гордън ще ви помогне да започнете да готвите с модерни рецепти, които са лесни и достъпни за всички. Ще съберете огромно количество опит от един от най-добрите готвачи на света, само за десет апетитни епизоди.
Изпълнено с вкусни рецепти, безценни съвети и хумора на Гордън, сериалът е ултимативният готварски урок от ултимативния готвач.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара