16 момичета в битка за титлата Мис България 2014

16 момичета от цялата страна си оспорват титлата Мис България 2014.
Нова телевизия ще излъчи на живо 25-то юбилейно издание на конкурса за красота тази неделя, 21 декември, от 23.00 ч. Любопитното е, че тази година заедно с Емил Кирилов водещи ще бъдат осем дами, носителки на титлата Мис България през годините, разказа в „На кафе” Жени Калканджиева, която е сред организаторите на престижното събитие. Сред водещите ще бъдат Елена Ангелова, Антония Петрова, Ромина Андонова, Славена Вътова, Габриела Василева, Ваня Пенева.

Събитието отново ще се проведе в три тура, като дамите ще дефилират по бански костюми и с официални тоалети. На сцената с изпълненията си кандидатките за Мис България 2014 ще подкрепят талантите от X Factor Sweet 16 и Жана Бергендорф.

В студиото на „На кафе” дефилираха претендентките за титлата, които разказаха не само какво очакват от събитието, но и на какви благотворителни мисии ще се посветят, ако спечелят. Повече вижте във видеото и не пропускайте конкурса Мис България 2014 директно тази неделя, 21 декември, от 23.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара