Годишен обзор: Телевизиите през 2014 г. (2)

Четири дни преди Нова година ви предлагаме второто място в нашата класация и своеобразен годишен обзор: Телевизиите през 2014 г.


Рангел се връща на върха на властта в новия епизод на „Столичани в повече”

Снимка: bTV
Новият епизод на „Столичани в повече”, утре вечер от 21:30 часа, ще предложи на зрителите нови обрати, първият от който ще бъде сред парламентарната група на партия „Елит”. На пресконференция за журналистите, Праматаров ще обяви назначаването на нов говорител на партията- Рангел Чеканов. В своето слово, обаче, той ще направи скандално изказване, с което ще изненада „неприятно” и остави без думи Праматаров.
В пристъп на ярост Камелия ще разкрие за истинската самоличност на Елеонора пред Пепи. Междувременно Елеонора ще затопли отношенията с баща си и ще промени неговата нагласа. След като разбра коя всъщност е Елеонора и с какво се занимава баща й, Пепи ще иска да се срещне с адвоката и да му разкаже за живота на дъщеря му. Елеонора ще бъде твърдо решена да го спре и ще му предложи да се видят. Дали Пепи ще се съгласи ще стане ясно утре вечер от 21:30 часа.
Междувременно Йордан, Гълъбина и отец Григорий ще напреднат в организацията за бягството на Пацо. Помощта на кого още ще им бъде нужда зрителите ще видят тази сряда по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара