Годишен обзор: Телевизиите през 2014 г. (7)

Девет дни преди Нова година ви предлагаме седмото място в нашата класация и своеобразен годишен обзор: Телевизиите през 2014 г.

BNT HD вече е достъпен за абонатите на Bulsatcom

 Абонатите на Булсатком с HD приемници вече могат да гледат BNT HD в мрежата на оператора. Както ние първи и единствени съобщихме информацията за старта на канала той вече е качен на транспондера 12647 H 30000 FEC 3/4 Hellas Sat 2. Докато други сайтове пускаха само слухове и не верни информации ние единствени съобщихме новината, която предизвика огромен интерес. Канала е на позиция 108 след преминалия ъпдейт на приемниците. Проблем може да се окаже това, че канала е пуснат на мястото на Nat Geo Wild HD. Това е за да не се влоши качеството на останалите HD канали, но не знам дали е най-добрият вариант за смяна точно на този канал. BNT HD е пуснат само за Световното първенство и по наша информация след него ще бъде върнат Nat Geo Wild HD. А за феновете на научно-популярния канал остава SD версията за следващия месец.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара