„Бинго милиони” - голямата лотария на България стартира в началото на 2015г. по bTV

В началото на 2015г. bTV ще представи на вниманието на телевизионната аудитория ново уникално предаване, което съчетава в себе си състезателни и забавни елементи едновременно за участници и  зрители.
Освен да се определят печелившите от игрите, предаването ще даде възможност на участниците да усетят тръпката от „битката” със своите опоненти и претенденти за големите печалби от наградния фонд на игрите.

„Бинго милиони” е името на телевизионната лотария, която дава възможност на всеки желаещ, закупил от средата на месец януари специална скреч карта със същото име, да спечели не само веднъж, а три пъти. С една карта всеки участник може да грабне както моментна печалба, така и да участва в телевизионно предаване, в което ще се определят печелившите на още награди, както и да играе за големия джакпот.  Общата стойност на печалбите е 34 милиона лева.

6 дни в седмицата участниците в игрите ще имат възможност да печелят парични награди и да изпитат тръпката от състезанието в най-динамичната и интригуваща лотария. Първата стъпка и „бърза проверка” на късмета за всеки желаещ идва след изтъркването на скреч полето на картата. Ако има желание да участва в предаването, кандидатът трябва да се запише с уникалния си код, който е на скреч картата. Регистрацията му дава възможност на първо място да участва със своите числа за джакпота и да участва като играч в предаването или сред публиката. А възможността големият джакпот да бъде спечелен е не веднъж, а два пъти в седмицата!

Организатор на игрите е „Евробет” ООД.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара