Замръзнала планета - от 25 декември до 30 декември в 19:20 по Viasat Nature

Водена от известния природоизследовател Сър Дейвид Атънбъро, тази забележителна поредица представя на малкия екран замръзналата необятна пустош на полярния регион – такава, каквато може би я виждаме за последен път, преди да се промени завинаги.
Със своите амбициозни и епични мащаби, това е най-добрият портрет на полярните региони, който улавя цялата деликатна, поразителна красотата и величествена сила на природните стихии в най-голямата необятна дива пустош на Земята. Не пропускайте тези зрелищни картини, който малцина от нас някога ще видят на живо. Потопете се дълбоко под морските ледовете в един магически свят на гиганти. Спуснете се в сърцето на изригващ полярен вулкан и летете до Южния полюс през антарктическата ледена шапка – най-голямата концентрация на ледове на нашата планета. Това се полюсите – такива, каквито не сте ги виждали никога преди, и може би няма да ги видите никога повече...

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара