AMC през януари

AMC – програмни акценти
Януари 2015


Уикенд „Спри и се запали“  (Halt & Catch Fire)
31 януари  и  1 февруари, от 21.00
Джо Макмилън планира да разкрие устройството на най-продавания продукт на бившия си работодател и въвлича настоящата си компания "Кардиф Илектрик" в надпреварата в областта на персоналните компютри. Макмилън си осигурява помощта на Гордън Кларк - талантлив инженер, чиито нереализирани мечти да създаде революционен продукт, са породили напрежение в брака му с Дона, и Камерън Хауи - динамичен гений, която поставя бъдещето си в опасност, за да се включи в мошеническия проект на Макмилън.  Филмът разкрива света на новите иновационни технологии, и показва цената, която се плаща, за да бъдеш в предните редици на иновации, които ще променят света, и да работиш за тях, независимо от риска.
Фарго (Fargo) (10x50)
Премиера: Сряда, 28 януари, в 23.00
Сериалът „Фарго“, адаптиран от писателя Ноа Холи и вдъхновен от едноименния филм, ще проследи изцяло обновения "действителен" криминален случай с нови герои, обезпечени с присъщия на марката хумор, убийство и „Хубавата Минесота”, които превърнаха филма в неувяхваща класика.
Елвис е жив! И е на 80! 
Всеки  четвъртък  през януари!
Следвай мечтата (Follow That Dream) – 8.01 – 21.10
Малкият Галахад (Kid Galahad) – 15.01 – 20.40                                  
Франки и Джони (Frankie and Johnny) – 22.01 – 20.50                          
Пикник край морето (Clambake!) – 29.01 – 20.35                                              

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара