Един Съквартирант напуска Big Brother All Stars на полуфинала тази вечер

Полуфиналът в Big Brother All Stars е отреден за равносметки.
Тази вечер в ефира на Нова телевизия седмината полуфиналисти ще разкажат какво научиха за себе си през едномесечния си престой в Къщата. Успяха ли да овладяват нервите си, бяха ли истински и какви поуки си извадиха от това изпитание за силата на характерите – не пропускайте live предаването тази вечер от 20.00 ч.

Домсъветът ще се събере, за да заседава за последен път този сезон. Евгени Минчев, Албена Вулева, Ива Екимова и Маги Желязкова ще обсъдят поведението на Съквартирантите, основните сюжетни линии, обратите и личните предизвикателства, пред които се изправиха участниците. Чрез своя вот зрителите на Нова телевизия ще изпратят трима от участниците директно на финала, а останалите четирима ще се борят за оставането си в Къщата. За първи и последен път в този сезон Домсъветът ще задава въпроси на застрашените от изгонване на живо.

Кой ще напусне само на крачка от големия финал, какви реакции ще предизвика това в останалите и кои са любимците на публиката, които ще гледат необезпокоявани отстрани? Очаква ни един изпълнен с емоции полуфинал, който ще се окаже фатален за един участник тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Още ексклузивни новини за Big Brother All Stars следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара